Συναγερμός για τον «βιαστή με το λευκό βαν»: Έλεγε σε παιδιά πως θέλει να ντυθεί Δρακουμέλ και αυτά στρουμφάκια (video)

Συναγερμός για τον «βιαστή με το λευκό βαν»: Έλεγε σε παιδιά πως θέλει να ντυθεί Δρακουμέλ και αυτά στρουμφάκια (video)

Ο συγκεκριμένος άνδρας, έχει καταδικαστεί σε 26 χρόνια φυλάκισης για τον βιασμό δύο παιδιών και μία απόπειρα, ωστόσο αποφυλακίστηκε μετά από μόλις 6 χρόνια και πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος στο Λαύριο.

aeweb

Συναγερμός έχει σημάνει τον τελευταίο καιρό στο Λαύριο καθώς έχει αποφυλακιστεί ένας άνδρας που βίαζε ανήλικα, γνωστός και ως «βιαστής παιδιών με το λευκό βαν».

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη το 2015 και είχε κατηγορηθεί για τον βιασμό δύο παιδιών και μία απόπειρα λίγο πριν την σύλληψή του.

Ωστόσο, εδώ και ένα μήνα κυκλοφορεί στο δήμο της Λαυρεωτικής, καθώς διαμένει και εργάζεται εκεί, μετά την αποφυλάκισή του.

Σύμφωνα με το megatv.com, κάτοικοι της περιοχής υποστηρίζουν πως όταν μιλάει συνεχώς κάνει λόγο για σεξουαλικές διαστροφές και το πρώτο καμπανάκι «χτύπησε» όταν είχε μία συζήτηση με παιδιά και τους είπε ότι θέλει να είναι ντυμένος Δρακουμέλ και τα παιδιά στρουμφάκια.

Το δεύτερο περιστατικό που θορύβησε τους κατοίκους της περιοχής ήταν όταν είδαν τον συγκεκριμένο άνθρωπο με την μηχανή του έξω από ένα κατάστημα, όπου έκανε πάρτι το Γυμνάσιο.