Συγκλονίζει η μητέρα της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού από τον 57χρονο ιερέα (video)

Συγκλονίζει η μητέρα της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού από τον 57χρονο ιερέα (video)

Συγκλονίζει η μητέρα της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού από τον 57χρονο ιερέα (video)

«Τον έχω πιάσει τον παπά με την κόρη μου, πάνω είχε ρούχα, κάτω δεν είχε και γελούσε ο παπάς…»

Σοκάρουν τα όσα δηλώνει η μητέρα της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού από τον 57χρονο ιερέα στη Μάνη.

«Τον έχω πιάσει τον παπά με την κόρη μου. Η κόρη μου ντυνόταν, πάνω είχε ρούχα, κάτω δεν είχε, και γελούσε ο παπάς. Δεν πέρασε από το μυαλό μου, έβγαινε βόλτα με την κόρη δεν μου έδινε δικαίωμα. Μπορούσε να την πάει στη μάνα μου αλλά δεν την πήγε, προτίμησε να τη δώσει στο Χαμόγελο. Στην κουβέρτα έχω δει αίματα και το έχω πει στον παπά. Έμπαινε στο δωμάτιο της ξάπλωναν μαζί, δεν πέρασε από το μυαλό μου, όμως, του είχα πολύ εμπιστοσύνη επειδή ήταν ιερέας», είπε στον ΑΝΤ1 η μητέρα της 12χρονης.

Η μητέρα του παιδιού παραδέχεται πως η κόρη της αρκετό καιρό αργότερα της αποκάλυψε ότι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και φοβόταν να σπάσει τη σιωπή της.

«Όταν πήγα να τη δω η κοινωνική λειτουργός της είπε να μου μιλήσει, εγώ μέχρι την τελευταία στιγμή δεν πίστευα ότι την έχει πειράξει, αλλά η κόρη μου έσκυψε το κεφάλι και μου είπε ‘μαμά φοβόμουν, μαμά είναι αλήθεια, ο παπάς μου έχει κάνει αυτά’», παραδέχεται η μητέρα.
Η ίδια δεν πίστευε ποτέ ότι ο ιερέας θα έκανε κακό στο παιδί της, του είχε εμπιστοσύνη όπως δηλώνει, ενώ διαψεύδει ότι ενδέχεται να εμπλέκεται και άλλο πρόσωπο στην υπόθεση.

Ο 22χρονος αδερφός του κοριτσιού εξηγεί πως όσο καιρό έμεινε με τον ιερέα δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα, όμως στέκεται δίπλα στην αδερφή του και την πιστεύει.

«Εμένα η μικρή δεν μου έχει πει ποτέ κάτι τέτοιο, το έμαθα από την μάνα μου. Την περίοδο που ήταν η μάνα μου με τον παπά είχα μείνει και εγώ 15 μέρες ήταν όλα εντάξει. Μετά όταν έφυγα δεν ξέρω τι έγινε. Για να το λέει η μικρή και να το λέει η μάνα μου», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο αδερφός της 12χρονης.
Η μητέρα επικοινωνεί πλέον με το παιδί της δυο φορές την εβδομάδα, ενώ το επισκέπτεται τακτικά και ελπίζει πως θα το κρατήσει και πάλι στην αγκαλιά της.

Σοκαρισμένος από τα όσα αποκάλυψε η μητέρα της 12χρονης δηλώνει ο δικηγόρος του ιερέα, Νίκος Ιωάννου.

flashnews.gr