Συγκλονίζει η Χανιώτισσα δημοσιογράφος που νίκησε τον κορωνοϊό

Συγκλονίζει η Χανιώτισσα δημοσιογράφος που νίκησε τον κορωνοϊό

Συγκλονίζει η γνωστή Χανιώτισσα δημοσιογράφος Κατερίνα Πολύζου η οποία διαγνώστηκε με κορωνοϊό και στέλνει το δικό της μήνυμα σε όσους επιμένουν να είναι… αρνητές της μάσκας, των προστατευτικών μέτρων ή και ακόμα και του ίδιου του ιού.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά:

“Στις 27 Οκτωβρίου διαγνώστηκα με κορωνοϊό, ενώ ήμουν στην Αυστρία. Έδωσα μια δύσκολη μάχη και -τώρα πια- νομίζω ότι νίκησα… Θέλω να στείλω στους “αρνητές” της χρήσης προστατευτικών μέτρων, ένα μήνυμα: Μην θέτετε σε κίνδυνο τον εαυτό σας, μα και όλους τους ανθρώπους που έρχεστε σε επαφή.

Αντιλαμβάνομαι πλήρως το άγχος, την οικονομική πίεση ή ακόμα και την πολιτική δυσαρέσκεια. Όμως, ο ιός υπάρχει και είναι εξαιρετικά επικίνδυνος, γιατί εκτός από την άμεση απειλή, υπάρχουν και οι επιπτωσεις, οι επιπλοκές, το επικίνδυνο αποτύπωμα δηλαδή που αφήνει σε πολλούς χιλιάδες ανθρώπους.

Ευχαριστώ όλους τους φίλους και τα αγαπημένα πρόσωπα για την πολύ μεγάλη ψυχική υποστήριξη,,,, Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς μου Μιλτιάδη Μαρκάτο, Εύα Χριστοδουλάκη και Γιώργο Γεωργιακάκη στα Χανιά αλλά και στους γιατρούς, νοσηλευτές και διασώστες σε Αυστρία και Γερμανία…Να είστε όλοι πάντα καλά και να προσέχετε… πολύ!