Συγκλονιστική μαρτυρία για την υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη: Την άρπαξαν δυο άνδρες και την έβαλαν στο αυτοκίνητο

Συγκλονιστική μαρτυρία για την υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη: Την άρπαξαν δυο άνδρες και την έβαλαν στο αυτοκίνητο

Συγκλονιστική μαρτυρία για την υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη: Την άρπαξαν δυο άνδρες και την έβαλαν στο αυτοκίνητο

Συγκλονίζει μαρτυρία ατόμου σχετικά με την υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη. Το συγκεκριμένο άτομο κατέθεσε στον εισαγγελέα όσα ο ίδιος είδε και άκουσε καθώς βρέθηκε στο σημείο όπου έχασε τη ζωή της η 44χρονη γυναίκα, ενώ μέρος της κατάθεσης παρουσιάστηκε στην εκπομπή “Μαζί” του ΣΚΑΪ.

Όπως τόνισε στην κατάθεσή του, σε σημείο λίγο πριν από την παραλία, έφτασε ένα αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού και λίγα λεπτά αργότερα ακολούθησε η Ειρήνη Λαγούδη με το δικό της αυτοκίνητο.

Μίλησε με τον οδηγό του άλλου Ι.Χ και μετά συνέχισε πηγαίνοντας στην παραλία. Την ακολούθησε και ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου. Όπως επεσήμανε ο μάρτυρας, όση ώρα εκτυλίσσονταν αυτά τα γεγονότα, σε παρακείμενο, εγκαταλελειμμένο σπίτι, κρύβονταν δύο άνδρες.

Ενώ η Ειρήνη Λαγούδη τσακωνόταν άγρια με τον άνδρα που είχε κατέβει επίσης στην παραλία, εμφανίστηκαν οι άλλοι δύο άνδρες που κρύβονταν και την έπιασαν από πίσω. Εκείνη φώναζε «αφήστε με»! Οι δύο άνδρες την πέταξαν μέσα στο αυτοκίνητο και μετά ακολούθησε σιωπή. Οι άνδρες έφυγαν από την παραλία, περιγράφει ο μάρτυρας, ο οποίος σημείωσε ότι στη συνέχεια είδε καπνό από την παραλία αλλά δεν του κίνησε την περιέργεια, γιατί θεώρησε ότι κάποιος κάτι έκαιγε στην παραλία ή κάποιοι έκαιγαν ελιές, αφού η περιοχή είναι γεμάτη ελαιόδεντρα.

Η κατάθεση του μάρτυρα

Μάρτυρας: Ήμουν εκεί από πάνω στο βουνό. Ένα μεγάλο αυτοκίνητο ήταν σταματημένο στην ερημιά. Στην παραλία Φωτμού.

Εισαγγελέας: Πόση ώρα ήταν εκεί;

Μάρτυρας: Δεν θυμάμαι. Ήταν πολλή ώρα εκεί αυτό το αυτοκίνητο. Λίγο αργότερα ήρθε και ένα μικρότερο αυτοκίνητο. Από μέσα βγήκε μια κοπέλα.

Εισαγγελέας: Τι έκανε;

Μάρτυρας: Περπάτησε. Πήγε κοντά στο άλλο αυτοκίνητο. Ένας άνδρας βγήκε από το μεγάλο όχημα. Η κοπέλα πήγε κοντά του. Κατάλαβα ότι γνωρίζονταν. Άρχισαν να μιλάνε. Λίγο αργότερα άκουσα φωνές. Κατάλαβα ότι τσακώνονταν. Η γυναίκα φώναζε. Αυτό μου έκανε εντύπωση και κοίταξα πιο προσεκτικά. Βρισκόμουν σε μεγάλη απόσταση.

Εισαγγελέας: Υπήρχε άλλος εκεί;

Μάρτυρας: Μέχρι εκείνη τη στιγμή όχι.Ξαφνικά όμως είδα δύο άλλους άνδρες να πλησιάζουν την κοπέλα από πίσω. Μετά κατάλαβα ότι ήταν κρυμμένοι μέσα σε ένα ακατοίκητο έρημο σπίτι εκεί κοντά. Είναι εκεί, από πάνω από την παραλία. Δεν φαίνεται από τον δρόμο, δεν έχει ορατότητα. Πρέπει να το ξέρεις για να το δεις και δεν φαίνεται από τον δρόμο.

Εισαγγελέας: Τι έκαναν εκεί αυτοί οι δύο άνδρες;

Μάρτυρας: Κρύβονταν. Περίμεναν. Την ώρα που η κοπέλα με τον πρώτο άνδρα μίλαγαν και τσακώνονταν, αυτοί οι δύο πήγαν πίσω της. Κάτι της έκαναν. Δεν μπορούσα να δω. Μετά την έβαλαν στο αυτοκίνητο και μετά από λίγο έφυγαν τρέχοντας».

enikos.gr