Survivor: Τσακωμοί, τραυματισμοί, «καρφιά» και τελικά διπλή αποχώρηση με κλάματα

Survivor: Τσακωμοί, τραυματισμοί, «καρφιά» και τελικά διπλή αποχώρηση με κλάματα

Ως μια ταινία με όλα τα συστατικά ενός blockbuster θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το επεισόδιο της Τετάρτης στο Survivor καθώς τα είχε όλα: Και τσακωμούς, και τραυματισμούς, και «καρφιά» και κορύφωση με μια διπλή αποχώρηση έκπληξη που οδήγησε σε κλάματα και λυγμούς στον Άγιο Δομίνικο.

Η αρχή έγινε με τον θυμό που έβγαλαν οι Μαχητές για τη Μυριέλλα Κουρέντη μετά το σχόλιό της για το γεγονός ότι οι μπλε έχουν καιρό να κερδίσουν έπαθλο φαγητού και για το οποίο ούτε λίγο, ούτε πολύ το παρουσίασε ως… θετικό.

Πιο οργισμένος εμφανίστηκε ο Γιώργος Κατσαούνης: «Δεν θα την πάρω στα σοβαρά! Ή θέλει να μας κάνει πλάκα ή μας δουλεύει ψιλό γαζί. Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ τώρα με την Μυριέλλα. Γιατί μας δουλεύεις κορίτσι μου; Σε παρακαλώ! Άσε τους όρκους και τις πονηράδες σε εμένα! Μας κοροϊδεύεις, σε παρακαλώ».

Η κατάσταση, μάλιστα, υποχρέωσε τους υπόλοιπους Διάσημους να ζητήσουν συγγνώμη εκ μέρους της Μυριέλλας δια της Ευρυδίκης η οποία είπε πως της είπαμε ότι ήταν λάθος.

Ακολούθησε ο στίβος μάχης με μια διαφορά καθώς διεξήχθησαν δύο μάχες, μια για τα αγόρια και μια για τα κορίτσια με την Βρησιήδα Ανδριώτου να είναι απούσα λόγω μιας αδιαθεσίας, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός.

Ο στίβος μάχης, ωστόσο, είχε και μια δυσάρεστη έκπληξη με την Ασημίνα να μην πατάει καλά σε κάποια προσγείωσή της με αποτέλεσμα οι φωνές της να «κόψουν τη χολή» συμπαιχτών και αντιπάλων πριν τελικά ο γιατρός να διαγνώσει ότι δεν είχε συμβεί κάτι σοβαρό.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος τα κορίτσια των Διάσημων πήραν την πρώτη νίκη με 8-5 με τους Μαχητές να απαντούν με τα αγόρια τους με 8-6. Χρειάστηκε τελικά Flag Race στο οποίο η Μυριέλλα ήταν πιο γρήγορή από τη Σοφιάνα , το ίδιο και ο Άρης του Ανδρέα, με την Μυριέλλα να εμφανίζεται πιο σταθερή και συγκεντρωμένη στο ντόμινο και να ταΐζει τους συμπαίκτες της ταχίνι με μέλι.

H ήττα των Μπλε και η πείνα φάνηκε να τους επηρεάζει με το θέμα να φτάνει μέχρι το συμβούλιο του νησιού του Survivor όπου ακούστηκαν κουβέντες περί «θυματοποίησης» προκαλώντας την αντίδραση των Μαχητών.

Τον ρόλο του «ειρηνοποιού» ανέλαβε η Ευρυδίκη η οποία με το μήνυμά της «ζούμε και με τα λίγα» έφερε το χειροκρότημα και από τις δύο ομάδες

Η κορύφωση του δράματος έγινε, όπως κάθε Τετάρτη, στο συμβούλιο του νησιού με τους Διάσημους και Μαχητές να μην πιστεύουν στα αυτιά τους όταν άκουσαν τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει ότι ο παίχτης που το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να αποχωρήσει ήταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Ο δημοσιογράφος, πάντως, αν και εμφανώς συγκινημένος ζήτησε από τη Βρισηίδα να μην στεναχωριέται που τον ονομάτισε υποψήφιο τονίζοντας ότι θα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στους αγαπημένους του.

Το δράμα, όμως, δεν είχε τελειώσει εκεί καθώς ο Γιώργος Λιανός πρότεινε στην Αθηνά Ευμορφιάδου να αποχωρήσει τονίζοντας ότι κανένα τηλεοπτικό προϊόν δεν μπορεί να συγκριθεί με την αγάπη της μάνας για το παιδί της.

Η Αθηνά από την πλευρά της ανακοίνωσε την απόφασή της να αποχωρήσει προκαλώντας δεύτερο γύρο δακρύων κυρίως από την πλευρά της Ευρυδίκης.

newsbomb