Στον ανακριτή ο 35χρονος για τον ξυλοδαρμό του 17χρονου σε ξενοδοχείο

Στον ανακριτή ο 35χρονος για τον ξυλοδαρμό του 17χρονου σε ξενοδοχείο

Στον ανακριτή ο 35χρονος για τον ξυλοδαρμό του 17χρονου σε ξενοδοχείο

Ενώπιον του ανακριτή ο 35χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό ενός ανηλίκου μέσα σε ξενοδοχείο

Αύριο, Δευτέρα 8 Οκτωβρίου, αναμένεται να περάσει το κατώφλι του ανακριτή Ηρακλείου για να απολογηθεί ο 35χρονος άνδρας, ο οποίος συνελήφθη προ ημερών, κατηγορούμενος για τον ξυλοδαρμό ενός 17χρονου νεαρού, σε ξενοδοχείο της Σταλίδας Ηρακλείου.

Πρόκειται για τον προϊστάμενο υποδοχής του επίμαχου ξενοδοχείου, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε πριν λίγα 24ωρα ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, σε βαθμό κακουργήματος.

Μετά την απαγγελία της εν λόγω κατηγορίας από τον αρμόδιο Εισαγγελέα, ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο το μεσημέρι.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός από τον 35χρονο άνδρα, κακουργηματικές διώξεις έχουν ασκηθεί και σε βάρος των έτερων δύο εμπλεκόμενων στην υπόθεση: Πρόκειται για τον διευθυντή του ξενοδοχείου κι ένα ακόμη άτομο, που δεν έχουν εμφανιστεί ενώπιον των Αρχών.

Εξάλλου, όπως δήλωσε στην εφημερίδα «Νέα Κρήτη» ο συνήγορος υπεράσπισης του 35χρονου, Διονύσιος Βέρρας, ανέφερε –μεταξύ άλλων- ότι ο εντολέας του απώθησε τον 17χρονο προτάσσοντας το πόδι του, καθώς ο τελευταίος επιχείρησε να του επιτεθεί με μια καρέκλα.

Νέα Κρήτη