Στον αέρα το φετινό Santa Run

Στον αέρα το φετινό Santa Run

Σοβαρό κίνδυνο να μην πραγματοποιηθεί φέτος το Santa Run καθώς υπάρχει έλλειμμα διαθεσιμότητας εθελοντών προκειμένου να στηρίξουν την οργάνωση.

Σε συνάντηση που έγινε χθες κατατέθηκαν προβληματισμοί και σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε θέληση από τους μετέχοντες να γίνει μια ακόμα προσπάθεια και να απευθυνθούν στον Δήμο Χανίων αλλά και στα τέσσερα ωφελούμενα σωματεία (ΕΛΕΠΑΠ, ΚΗΦΑΑΜΕΑ, ΚΗΦΑΠ Μεγάλοχαρη, Ορίζοντας) για περαιτέρω ενίσχυση.
Σημειώνεται ότι η οργάνωση του Santa Run προϋποθέτει πολύμηνη εργασία που γίνεται από εθελοντές προκειμένου να πετύχει η όλη διοργάνωση.

Τα “Χ.Ν.” απευθύνθηκαν στον πρόεδρο του σωματείου του Santa Run κ. Νεκτάριο Ξανθουδάκη ο οποίος δεν θέλησε να κάνει κάποιο επίσημο σχόλιο επισήμανε πάντως πως δεν εγκαταλείπεται η προσπάθεια για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων. Για το σκοπό αυτό θα γίνουν εκτενέστερες συζητήσεις με τον Δήμο Χανίων και τα σωματεία προκειμένου να δουν πώς θα μπορέσουν να συνδράμουν από τη μεριά τους στην όλη προσπάθεια.
Οι εκδηλώσεις του Santa Run ξεκίνησαν το 2011 και μέχρι και πέρυσι με βάση τα στοιχεία των διοργανωτών στους 4 φορείς (ΕΛΕΠΑΠ, ΚΗΦΑΑΜΕΑ, ΚΗΦΑΠ Μεγάλοχαρη, Ορίζοντας) είχε δοθεί το ποσό των 400.000 ευρώ ποσό ιδιαίτερα σημαντικό για τη λειτουργία τους ειδικά τα πρώτα χρόνια της κρίσης αλλά και σήμερα.

haniotika-nea.gr