Στο σκοτάδι τα Χανιά – Πάρα πολλές περιοχές χωρίς ρεύμα (φωτο)

Στο σκοτάδι τα Χανιά – Πάρα πολλές περιοχές χωρίς ρεύμα (φωτο)

Στο σκοτάδι έχουν βυθιστεί πάρα πολλές περιοχές των Χανίων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σοβαρή βλάβη στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στην Ξυλοκαμάρα προκάλεσε black out από τα Κουνουπιδιανά και τον Σταυρό μέχρι το Καλαμάκι.

Συγκεκριμένα χωρίς ρεύμα είναι οι περιοχές: Σταλός, Γαλατάς, Πασακάκι, Κουνουπιδιανά

Τα συνεργεία της ΔΕΗ δίνουν μάχη για να αποκαταστήσουν την βλάβη.

Όλα συνέβησαν λίγη ώρα πριν τις 22.00 το βράδυ όταν σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr εκδηλώθηκε μικρή εστία φωτιάς στο εργοστάσιο.

Μάλιστα, σύμφωνα με περιγραφές αυτήκοων μαρτύρων στο Flashnews.gr, ακούστηκε από την περιοχή του εργοστασίου της ΔΕΗ στην Ξυλοκαμάρα Χανίων ένας δυνατός θόρυβος σαν έκρηξη.

Ο ήχος αυτός ακούστηκε σε απόσταση έως και 1,5 χιλιομέτρου από το σημείο που βρίσκεται το εργοστάσιο όπως μας είπε ένας αυτήκοος μάρτυρας.

Στο σημείο κλήθηκε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr προκλήθηκε τελικά μικρή εστία την οποία οι πυροσβέστες ευτυχώς έσβησαν άμεσα και δεν επέτρεψαν την επέκτασή της.

Στη συνέχεια έφτασε και η αστυνομία για να ελέγξει αν το πρόβλημα είχε αντιμετωπιστεί. Παρόλα αυτά αξίζει να αναφερθεί ότι πέρα από την αναστάτωση που επικράτησε στην περιοχή λόγω του δυνατού θορύβου που ακούστηκε, περιοχές των Χανίων βυθίστηκαν στο σκοτάδι.