Στο σκαμνί ο 33χρονος για το στυγερό έγκλημα στην Κρήτη Είχε πολτοποιήσει το κεφάλι ενός νεαρού με σφυρί

Στο σκαμνί ο 33χρονος για το στυγερό έγκλημα στην Κρήτη Είχε πολτοποιήσει το κεφάλι ενός νεαρού με σφυρί

Στο σκαμνί ο 33χρονος για το στυγερό έγκλημα στην Κρήτη  Είχε πολτοποιήσει το κεφάλι ενός νεαρού με σφυρί

Την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται να εκδικαστεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου η υπόθεση της δολοφονίας ενός 24χρονου Πακιστανού στην περιοχή του Τυμπακίου, πέρυσι τον Σεπτέμβριο.

Κατηγορούμενος είναι ένα 33χρονος ομοεθνής του θύματος, έγκλειστος των φυλακών Χανίων, με τον οποίο συγκατοικούσε το θύμα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο 33χρονος ήταν εκείνος που είχε συστήσει το θύμα και στον ιδιοκτήτη του θερμοκηπίου για να δουλέψει.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Όταν ο 24χρονος εξαφανίστηκε μυστηριωδώς, ο 33χρονος προσπάθησε να «θολώσει» τα νερά. Πήγε κανονικά στην δουλειά του, μαζί με άλλον ομοεθνή του.

Το αφεντικό παραξενεύτηκε και ρώτησε αν γνώριζε κάτι για τον 24χρονο, εκείνος όμως έκανε τον ανήξερο. Τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή υπήρχε μία φοβερή δυσοσμία. Ο ιδιοκτήτης του θερμοκηπίου θέλησε με διακριτικό τρόπο να διερευνήσει την κατάσταση καθώς είχε αρχίσει να υποψιάζεται ότι κάτι κακό είχε συμβεί.

Τις υποψίες αυτές είχαν ενισχύσει κάποια ίχνη αίματος που είχε εντοπίσει στο χώρο του θερμοκηπίου. Ήταν εκείνος που πηγαίνοντας στη ρεματιά ανακάλυψε το πτώμα του νεαρού μετανάστη, το οποίο βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη και με το παντελόνι κατεβασμένο στο ύψος των αστραγάλων.

Διατηρώντας απόλυτα την ψυχραιμία του δεν αποκάλυψε το παραμικρό στους δύο εργάτες που δούλευαν στο θερμοκήπιο και με κάποιο πρόσχημα αποχώρησε, λέγοντάς τους ότι θα επιστρέψει σύντομα. Φυσικά η πρώτη του κίνηση ήταν να ενημερώσει την Αστυνομία…

Ο άνδρας ομολόγησε το έγκλημα, ισχυριζόμενος ότι τον σκότωσε λόγω προσωπικών διαφορών. Καυγάδισαν, τον έριξε στο έδαφος και στην συνέχεια συνέθλιψε το κεφάλι του με ένα σφυρί.

Το πτώμα του 24χρονου βρέθηκε ημίγυμνο στην ρεματιά και το κεφάλι του τυλιγμένο σε νάιλον.

Οι Αρχές δεν απέκλειαν το κίνητρο της δολοφονίας να ήταν σεξουαλικό.

cretalive.gr