«Στο σεξ και στον έρωτα δεν πρέπει να έχουμε ταμπού!» λέει η Κατερίνα Στικούδη

«Στο σεξ και στον έρωτα δεν πρέπει να έχουμε ταμπού!» λέει η Κατερίνα Στικούδη

«Στο σεξ και στον έρωτα δεν πρέπει να έχουμε ταμπού!» λέει η Κατερίνα Στικούδη

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τα πρώτα χρόνια της καλλιτεχνικής της πορείας, το ρατσισμό, τον έρωτα και φυσικά το σεξ μίλησε η Κατερίνα Στικούδη στην τελευταία της συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Η γνωστή παρουσιάστρια και τραγουδίστρια που απολαμβάνουμε φέτος στο «Dancing with the stars» μιλά για όλα χωρίς ταμπού.

«Στο σεξ και στον έρωτα δεν πρέπει να έχουμε ταμπού, αλλά να περνάμε καλά γιατί η ζωή είναι μία. Δεν θα έρθει άλλη και κανείς δεν ξέρει πότε θα τελειώσει αυτή που ζούμε», είπε η τραγουδίστρια μιλώντας στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly».

Εξομολογήθηκε ακόμα αν τα πρώτα χρόνια που ήρθε στην Αθήνα από την Λάρια ένιωθε μοναξιά. «Επιλέγω τη μοναξιά για να σου πω την αλήθεια. Μου αρέσει να είμαι μόνη. Πέρασα δυσκολίες στο να προσαρμοστώ. Πάλευα για να επιβιώσω. Δεν είναι ο κόσμος στρωμένος με ροδοπέταλα, επειδή τυχαίνει να έχεις μια γλυκιά όψη και δυο πράσινα μάτια», είπε και συνέχισε απαντώντας στο αν έχει αντιμετωπίσει ποτέ ρατσισμό. «Φυσικά. Υπήρχαν και υπάρχουν ρατσιστικές συμπεριφορές. Δεν μπορείς να αλλάξεις την άποψη κάποιων που βλέπουν τα πράγματα όπως θέλουν μόνο και μόνο για να νιώθουν οι ίδιοι καλά. Δεν καταλαβαίνω, γιατί μια κοπέλα επειδή είναι όμορφη θα πρέπει να είναι ταυτόχρονα ατάλαντη και χαζή».

Τέλος, απάντησε και στο αν ποτέ της έχει πει κάποιος ότι δεν την θεωρεί τραγουδίστρια: «Μια πολύ γνωστή τραγουδίστρια όταν της είχα πάρει συνέντευξη επί εποχής Mega Star, μου είπε «Όχι κορίτσι μου μην ασχοληθείς με το τραγούδι!». Πέντε χρόνια μετά χαίρομαι που δεν την άκουσα».

protothema.gr