Στο φως κομπίνα με μεσίτρια-μαϊμού στα Χανιά που εξαπατούσε ανυποψίαστους για να τους βρει σπίτι

Στο φως κομπίνα με μεσίτρια-μαϊμού στα Χανιά που εξαπατούσε ανυποψίαστους για να τους βρει σπίτι
aeweb

Στο προσκήνιο έρχεται μια μεγάλη υπόθεση απάτης σε βάρος δεκάδων -όπως φαίνεται- απεγνωσμένων Χανιωτών, οι οποίοι πάνω στην απελπισία τους να βρουν σπίτι, εμπιστεύτηκαν κτηματομεσίτρια που τους απέσπασε χρηματικά ποσά, αφήνοντάς τους ουσιαστικά… ξεσπιτωμένους!

Οι καταγγελίες ανυποψίαστων πολιτών που φέρνει στο φως το zarpanews.gr, κάνουν λόγο για μια κτηματομεσίτρια στα Χανιά που εκμεταλλευόταν την ανάγκη των ανθρώπων και τους αποσπούσε χρήματα που δεν τους τα επέστρεφε ποτέ .

Η εν λόγω κυρία που διατηρούσε κτηματομεσιτικό γραφείο στο σπίτι που νοίκιαζε στον Βαμβακόπουλο, εν μέσω της τεράστιας ζήτησης σε σπίτια που έχει προκαλέσει η βραχυχρόνια μίσθωση ακινήτων με Airbnb κλπ., έταζε στους υποψήφιους πελάτες της πως εντός ενός μήνα θα μπορούσε να τους βρει το σπίτι που επιθυμούσαν. Φυσικά η δουλειά θα γινόταν με το αζημίωτο, καθώς ζητούσε προκαταβολή ένα σεβαστό τριψήφιο χρηματικό ποσό, το οποίο υποστήριζε πως θα επιστρεφόταν στους ίδιους, αν με το πέρας του ενός μήνα δεν έβρισκαν το σπίτι που επιθυμούσαν.

Μάλιστα η ειρωνεία της υπό είναι πως, τα ανυποψίαστα θύματα υπέγραφαν και ιδιωτικό συμφωνητικό με την ίδια που μέσα ανέφερε ρητά ως όρους τα παραπάνω, κάτι που προσέδιδε επιπλέον σιγουριά πως δεν πρόκειται να εξαπατηθούν.

zarpa.gr