Στη φυλακή παιδόφιλος που ισχυρίστηκε ότι τα θύματά του «απολάμβαναν» την κακοποίηση

Στη φυλακή παιδόφιλος που ισχυρίστηκε ότι τα θύματά του «απολάμβαναν» την κακοποίηση

Ένας παιδόφιλος που ισχυρίστηκε ότι τα θύματά του «απολάμβαναν» τη σεξουαλική κακοποίηση οδηγείται στη φυλακή για 8 χρόνια.

Ο Μάικλ Τέιλρο επιτέθηκε σε πέντε αγόρια και κορίτσια σε ένα διάστημα έξι μηνών, δελεάζοντας τα παιδιά με γλυκά και χρήματα. Ο 71χρονος μάλιστα κατέγραψε τον βιασμό ενός μικρού αγοριού και έδωσε οδηγίες σε ένα άλλο θύμα να τον καταγράψει κακοποιώντας ένα κορίτσι στο Αμπερντίν, όπως μεταδίδει το βρετανικό BBC.

Δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου του Εδιμβούργου του είπε πως έχει διαπράξει «αποτρόπαια και σοβαρά εγκλήματα. «Οι επιπτώσεις της συμπεριφοράς σου σε αυτά τα παιδιά και τις οικογένειές τους είναι σοβαρές», τόνισε. «Αποτελείς σοβαρό κίνδυνο για να βλάψεις παιδιά».

Μετά την απελευθέρωσή του από τη φυλακή, ο Τέιλρο θα πρέπει να παρακολουθείται για ακόμη τρία χρόνια, ενώ θα μπει στη λίστα με τους σεξουαλικούς παραβάτες επ’ αόριστον.

Ο 71χρονος συνελήφθη όταν ένα παιδί είπε στον πατέρα του ότι είχε βάλει το χέρι του κάτω από τα ρούχα του. Το αγόρι είπε πως ο Τέιλορ του είπε να μην το πει στους γονείς του, ενώ προηγουμένως του είχε δώσει γλυκά και λεφτά.

Η αστυνομία βρήκε διάφορες συσκευές στο σπίτι του και μια εξέταση στο κινητό του αποκάλυψε βίντεο και φωτογραφίες παιδιών.

Η δικηγόρος Λιάν Κρος δήλωσε: «Είπε ότι λυπάται πολύ για τα παιδιά και πως ντρεπόταν αλλά όταν τον ρώτησαν για περισσότερες λεπτομέρειες είπε ότι ποτέ δεν τα ανάγκασε και ότι τους άρεσε».

newsbeast.gr