Στη φυλακή η μητέρα που έδινε στην 4χρονη κόρη της ναρκωτικά για να κάνει σεξ

Στη φυλακή η μητέρα που έδινε στην 4χρονη κόρη της ναρκωτικά για να κάνει σεξ
aeweb

Σε ποινή φυλάκισης 13 ετών καταδικάστηκαν σήμερα η Michala Pyke και ο σύντροφός της John Rytting μετά τον θάνατο της 4χρονης κόρης της πρώτης, Poppy Widdison, από ναρκωτικά.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η 38χρονη από τη Βρετανία έδινε στο άτυχο κοριτσάκι ηρωίνη, μεθαδόνη, κεταμίνη και διαζεπίνη επειδή την θεωρούσε «εμπόδιο» στη σεξουαλική της ζωή και τη σχέση της με τον 40χρονο έμπορο ναρκωτικών Rytting.

Η 4χρονη Poppy πέθανε τον Ιούνιο του 2013 έπειτα από καρδιακή ανακοπή που υπέστη μέσα στο σπίτι του Rytting, στο Lincolnshire, όπου υπήρχαν διάσπαρτα συνταγογραφούμενα κι ελεγχόμενα ναρκωτικά.

Ο δικαστής χαρακτήρισε την Pyke «εντελώς ακατάλληλη για μητέρα» ενώ περιέγραψε πώς το κοριτσάκι γεννήθηκε εθισμένο στην ηρωίνη και έζησε όλη τη ζωή του μέσα στον εθισμό. «Έχετε και οι δύο ευθύνη για την καταστροφή της ζωής αυτού του κοριτσιού» είπε απευθυνόμενος προς τους δύο κατηγορούμενους.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις μετά τον θάνατο της Poppy έδειξαν πως επί έξι μήνες πριν τον θάνατό της έπαιρνε σημαντικές ποσότητες ηρωίνης και μεθαδόνης.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στο δικαστήριο, το ζευγάρι αντάλλασε μηνύματ στα οποία έγραφε πως θα έδινε στην Poppy «blue Smartie», αναφορά που παραπέμπει στη διαζεπίνη, για να την κοιμίσει.

Γείτονας κατέθεσε πως είχε ακούσει την Pyke να εξοργίζεται και να βρίζει το κοριτσάκι λέγοντάς του «σε μισώ!».
Στη φυλακή η μητέρα που έδινε στην 4χρονη κόρη της ναρκωτικά για να κάνει σεξnewsbeast.gr