Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που SUV παραβίασε το «κόκκινο» και σκότωσε πέντε κοπέλες

Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που SUV παραβίασε το «κόκκινο» και σκότωσε πέντε κοπέλες

Το SUV εμβόλισε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι πέντε φίλες που ετοιμάζονταν για τον γάμο φίλου τους

Σοκ προκαλεί το βίντεο από κάμερα ασφαλείας που έχει καταγράψει τη στιγμή του τροχαίου στη Μινεάπολις των ΗΠΑ το βράδυ της Παρασκευής στο οποίο έχασαν τη ζωή τους πέντε κοπέλες ηλικίας από 17 έως 20 ετών όταν ένα SUV παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη και εμβόλισε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν.

Δείτε το βίντεο

Σύμφωνα με τη New York Post στο αυτοκίνητο επέβαιναν η 17χορνη Σαμπιρίν Αλί, η 20χρονη Σάρα Γκεσάντε, η 20χρονη Σάλμα Αμπντικαντίρ, η 19χρονη Σαγκάλ Χέρσι και η 19χρονη Σιχάμ Αντάμ οι οποίες ετοιμάζονταν να μεταβούν στον γάμο φίλου τους.

Κατά την ίδια πηγή οι πέντε φίλες επέστρεφαν από εμπορικό κέντρο στο οποίο είχαν πάει για καλλωπισμό ενόψει του γάμου στον οποίο θα πήγαιναν το Σάββατο.

Αριστερά η 17χρονη Σαμπιρίν Αλί, πάνω δεξιά η 20χρονη Σάρα Γκεσάντ και η 20χρονη Σάλμα Αμπντικαντίρ, κάτω αριστερά , η 19χρονη Σαγκάλ Χέρσι και η 19χρονη Σιχάμ Αντάμ

Σύμφωνα με την Star Tribune το αυτοκίνητο οδηγούσε ο 27χρονος Ντέρικ Τζον Τόμπσον ο οποίος είχε ξεπεράσει κατά 64 χλμ./ώρα το όριο ταχύτητας στον δρόμο στον οποίο συνέβη το δυστύχημα.

Ο 27χρονος, ο οποίος φέρεται να είναι γιος πολιτικού, προσπάθησε να διαφύγει πεζός αλλά συνελήφθη λίγο αργότερα.

Από τον οδηγό του SUV, όπως αποκαλύφθηκε, είχε αφαιρεθεί μέχρι τον Μάρτιο το δίπλωμα κυκλοφορίας καθώς είχε καταδίκες για οδήγηση χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα.

protothema.gr