Σοκ απόπειρα αρπαγής παιδιού σε πολυκατάστημα στα Χανιά

Σοκ απόπειρα αρπαγής παιδιού σε πολυκατάστημα στα Χανιά

Σοκ απόπειρα αρπαγής παιδιού σε πολυκατάστημα στα Χανιά
explore Chania

Σοκαρισμένη αλλά και βαθιά προβληματισμένη εμφανίζεται η Χανιώτικη κοινωνία με το πρωτοφανές περιστατικό που έγινε χθες το πρωί σε πολυκατάστημα στα Χανιά.

Η μητέρα του παιδιού για να επαγρυπνήσει τους γονείς για να έχουν περισσότερο την προσοχή τους στα παιδιά ανάρτησε στο facebook την απόπειρα αρπαγής του παιδιού της.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι βρισκόταν σε γνωστό πολυκατάστημα στα Χανιά χθες το πρωί με τις κόρες της και τους νονούς για να διαλέξουν δώρα.

Η μητέρα στεκόταν στην είσοδο και μιλούσε με τον σύζυγο της στο τηλέφωνο, η μεγάλη κόρη χάζευε τα επιτραπέζια και η μικρή κόρη περιπλανιόταν στο χώρο της είσοδος.

Για καλή τύχη όμως η μητέρα είχε συνέχεια σε οπτική επαφή την μικρή κόρη της, όταν ξαφνικά πέντε άτομα εισήλθαν στο κατάστημα και άρπαξαν την μικρή από του ώμους και προσπάθησαν να αποχωρήσουν από το κατάστημα.

Άμεσα η μητέρα άρχισε να φωνάζει και έτρεξε προς τους επίδοξους απαγωγείς με αποτέλεσμα να προλάβει το παιδί της.

Χαρακτηριστικό ήταν το θράσος που είχαν όταν αντίκρισαν την μητέρα του παιδιού ένας χαμογέλασε και είπε στην μητέρα ότι πείρε λάθος παιδί!

Η μητέρα του παιδιού έχει υποστεί σοκ και μετά από παρότρυνση φίλων και συγγενών έχει κινηθεί νομικά για τον εντοπισμό των δραστών.