Σοκ: 29χρονος οδηγός ΚΤΕΛ συνελήφθη για ερωτικές σχέσεις με τρεις 14χρονες μαθήτριες

Σοκ: 29χρονος οδηγός ΚΤΕΛ συνελήφθη για ερωτικές σχέσεις με τρεις 14χρονες μαθήτριες

Η σύλληψη του 29χρονου οδηγού ΚΤΕΛ έγινε χθες Δευτέρα, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για αποπλάνηση ανηλίκων.

Πρόκειται για κακούργημα, διότι οι ανήλικες είναι κάτω των 15 ετών. Ο 29χρόνος από το 2021 πραγματοποιούσε δρομολόγια μαθητών στην Πάρο.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν στο Newsbomb.gr ότι ο συλληφθείς είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις με 14χρονες μαθήτριες και προέβαινε σε ερωτικές πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα.

Η πληροφορία έφτασε στην ΕΛ.ΑΣ. προχθές Κυριακή και αμέσως κλήθηκε για κατάθεση 14χρονη μαθήτρια που φερόταν να έχει σχέση με τον 29χρονο.

Το παιδί επιβεβαίωσε το γεγονός λέγοντας ότι όλα έγιναν με τη θέλησή της. Κατόπιν, ξεκίνησε έρευνα από την οποία διαπιστώθηκε ότι ο ίδιος άντρας είχε συνάψει σχέση με ακόμα δύο μαθήτριες, ηλικίας 14 ετών, οι οποίες επίσης κλήθηκαν για κατάθεση και επιβεβαίωσαν το γεγονός, δηλώνοντας και αυτές ότι όλα έγιναν με τη θέλησή τους.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι και στις τρεις περιπτώσεις οι γονείς των παιδιών δεν είχαν καταλάβει ότι ο 29χρονος παρενοχλούσε σεξουαλικά τις ανήλικες.

Αυτός είναι ο λόγος που κανένας γονιός δεν είχε προχωρήσει σε κάποια καταγγελία στις Αρχές.

Η Αστυνομία έχει στην κατοχή της επικοινωνίες του συλληφθέντα με τις ανήλικες που αποδεικνύουν τα αδικήματα. Ο 29χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου.