Σκότωσε γυναίκα και παιδιά γιατί εκείνη δεν ήθελε να μεγαλώσει το στήθος της

Σκότωσε γυναίκα και παιδιά γιατί εκείνη δεν ήθελε να μεγαλώσει το στήθος της
aeweb

Φρικτός θάνατος για τρία άτομα μέσα σε ταξί

Σοκ προκαλεί η είδηση της δολοφονίας μιας 34χρονης γυναίκας και των δύο παιδιών της από τον άνδρα της στην Ταϊλάνδη.

Σύμφωνα με την αδερφή της 34χρονης η αιτία για την δολοφονία της άτυχης γυναίκας ήταν ότι δεν ήθελε να υποβληθεί σε δεύτερη πλαστική επέμβαση για να μεγαλώσει το στήθος της όπως της ζητούσε επίμονα ο 32χρονος ο οποίος δεν ήταν ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα της πρώτης πλαστικής.

Φρίκη προκαλεί ο τρόπος με τον οποίο ο 32χρονος δολοφόνησε τόσο τη γυναίκα και τα παιδιά του που βρέθηκαν νεκροί από ασφυξία μέσα στο ταξί.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί η 34χρονη ήταν δεμένη στο τιμόνι του ταξί ενώ τα δύο παιδιά ηλικίας 9 και 6 ετών βρέθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους στο πίσω κάθισμα του οχήματος. Μέσα στο ταξί βρέθηκε και ένα μαγκάλι γεμάτο στάχτη, στοιχείο που οδηγεί τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι ο 32χρονος ταξιτζής έβαλε την οικογένειά του μέσα στο αυτοκίνητο, άναψε τη φωτιά και μετά τους άφησε να πεθάνουν από ασφυξία.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο 32χρονος προσκάλεσε την γυναίκα και τα παιδιά τους για ένα οικογενειακό γεύμα για να βρεθεί μια λύση κάτι που εκείνη αποδέχθηκε. Στο αυτοκίνητο βρέθηκε απόδειξη από fast food.

Η αδερφή της 34χρονης δήλωσε ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει από τον περασμένο Νοέμβριο και είχαν κάνει συμφωνία να μοιράζονται ανά τρίμηνο την κηδεμονία των δύο παιδιών.

newsbeast.gr