Ποια είναι η πιο sexy Ελληνίδα της χρονιάς;

Ποια είναι η πιο sexy Ελληνίδα της χρονιάς;

Το περιοδικό Status διοργάνωσε ψηφοφορία (καλά, δεν έστησε και κάλπες!) προκειμένου να αναδείξει την πιο sexy Ελληνίδα της χρονιάς. Το πού κατέληξε είναι προφανές, αρκεί μια ματιά στο εξώφυλλο του αυγουστιάτικου τεύχους του περιοδικού…

Η Ζέτα Μακρυπούλια ποζάρει ημίγυμνη και… αποδέχεται το στέμμα της!

Η 32χρονη Ζέτα είναι λοιπόν, σύμφωνα με το Status, η πιο sexy Ελληνίδα για το 2010 και αναζητά το έτερόν της ήμισυ… Ποιο είναι αυτό; Ο ανδροκυνηγός!

makripouli_a“Έχω μεγαλώσει με ένα πρότυπο άνδρα το οποίο πια δεν το βλέπω. Τον ανδροκυνηγό, αυτόν που διεκδικεί, που έχει ανδρική συμπεριφορά, που λες “ναι, ρε παιδί μου, αυτός είναι άνδρας!”. Το είδος αυτό όμως δεν υπάρχει πια, τη θέση του έχει πάρει ένα πράγμα ντεμί, ξενέρωτο” δηλώνει η Ζέτα, που μάλλον το μετροσέξουαλ στον άνδρα της προκαλεί αναγούλα…

Πάντως η φωτογράφισή της για το Status του Αυγούστου είναι αυτό που λέμε… η χαρά του photoshop! Αφού έχω αρχίσει να πιστεύω ότι βρήκαν ένα σώμα και κόλλησαν πάνω το κεφάλι της Ζέτας!

Πάντως η sexy Ζέτα ξεκαθαρίζει ότι δεν σκοπεύει να χαλάσει τη σιλουέτα της για να κάνει παιδιά…

“Δεν είναι όλες οι γυναίκες μετά τα 30 έτοιμες να κάνουν παιδιά, ούτε όλες οι γυναίκες είναι γεννημένες για να κάνουν παιδιά” εξηγεί.

 

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ