Σεξομανείς μαϊμούδες έχουν καταλάβει μία πόλη, κλείνοντας τους κατοίκους στα σπίτια τους (video)

Σεξομανείς μαϊμούδες έχουν καταλάβει μία πόλη, κλείνοντας τους κατοίκους στα σπίτια τους (video)

Οι κάτοικοι της πόλης Lopburi είναι εγκλωβισμένοι στα σπίτια τους, καθώς οι μαϊμούδες που έχουν γίνει μανιακές με το σεξ, έχουν κάνει κατάληψη στην πόλη.

Η πόλη Lopburi της Ταϊλάνδης τα τελευταία χρόνια ζούσε από τον τουρισμό. Αρκετοί από τους ταξιδιώτες που επισκέπτονταν την χώρα, πήγαιναν εκεί για να ζήσουν την εμπειρία με τις μαϊμούδες.

Βλέπετε, τα συγκεκριμένα θηλαστικά κυκλοφορούσαν ελεύθερα και αποτελούσαν τοπικά ατραξιόν για όσους ήθελαν να τα χαϊδέψουν, να τα ταΐσουν και να βγάλουν φωτογραφίες μαζί τους.

Η αλλαγή λόγω κορονοϊού

Ωστόσο, η πανδημία του κορονοϊού άλλαξε εντελώς το προφίλ της πόλης. Τουρίστες για ταΐσουν τα ζώα αυτά δεν υπήρχαν και έτσι, οι κάτοικοι αναγκάστηκαν να τους δώσουν από το δικό τους φαγητό, προκειμένου να είναι χορτασμένα και ήσυχα.

Μόνο που όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, δεν έδιναν μπανάνες, αλλά τζανκ φουντ ή από αυτό που έτρωγαν οι ίδιοι. Η μεγάλη αλλαγή στην διατροφή τους λόγω των υψηλών ποσοστών ζάχαρης, έχει και αρνητικά αποτελέσματα.

Μπορεί οι μαϊμούδες να είναι χορτάτες, αλλά ταυτόχρονα είναι γεμάτες ενέργεια και διάθεση για αναπαραγωγή, κάτι που έχει εγκλωβίσει τους κατοίκους στα σπίτια τους.

«Όσο περισσότερο τρώνε, τόσο περισσότερη ενέργεια έχουν. Έτσι, αναπαράγονται περισσότερο», είπε ο Pramot Ketampai που διαχειρίζεται χώρους γύρω από το ναό Prang Sam Yod.

«Ζούμε λες και είμαστε σε κλουβί. Εμείς είμαστε μέσα και οι μαϊμούδες έξω. Τα περιττώματά τους είναι παντού και η μυρωδιά είναι αφόρητη, ειδικά όταν βρέχει», δήλωσε η Kuljira Taechawattanawanna.

Η κατάληψη στο σινεμά και τα κόλπα των κατοίκων

Σε έναν εγκαταλελειμμένο κινηματογράφο της περιοχής έχουν κάνει κατάληψη, είναι ουσιαστικά το αρχηγείο και το νεκροταφείο τους, καθώς το έχουν καταλάβει.

Όποιος μπει αμέσως δέχεται επίθεση, όπως αναφέρει η DailyMail, αλλά ενδεχομένως να προλάβει να δει πως υπάρχουν αρκετές μαϊμούδες νεκρές στο έδαφος.

Ένας καταστηματάρχης που είναι σε κοντινή απόσταση, έχει αναγκαστεί να βάλει ένα ψεύτικο κροκόδειλο και μία τίγρη έξω από αυτό, προκειμένου να φοβούνται και να φεύγουν.

Τα μέτρα της κυβέρνησης

Προκειμένου να ομαλοποιηθεί η κατάσταση, έχει ξεκινήσει ένα πρόγραμμα όπου αρμόδιοι μαζεύουν τα ζώα, τα αναισθητοποιούν και τα βάζουν να ζήσουν σε κλουβί με κανονική διατροφή.

gazzetta.gr