Σεξ στους αιθέρες με τις «ευλογίες» αερογραμμών

Σεξ στους αιθέρες με τις «ευλογίες» αερογραμμών

Το σεξ στα… σύννεφα είναι μία δημοφιλέστατη φαντασία και για τα δύο φύλα

Σεξ οn air… Το όνειρο πολλών αντρών και γυναικών κάνουν πραγματικότητα αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες.

Δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Bild» αναφέρει ότι δύο αερογραμμές στις ΗΠΑ επιτρέπουν το εναέριο σεξ, δημιουργώντας το ανάλογο κλίμα στο εσωτερικό των αεροσκαφών.

Έχετε ακούσει ποτέ για το «Mile High Club»;. Αυτό το ελιτίστικο κλαμπ επιτρέπει τις σεξουαλικές επαφές στη διάρκεια αεροπορικών πτήσεων.

Το σεξ στα… σύννεφα είναι μία δημοφιλέστατη φαντασία και για τα δύο φύλα.

Σε έρευνες που έχουν γίνει, το 78 έως το 95% των ερωτηθέντων ονειρεύονται ερωτικά παιχνίδια στους αιθέρες. Μέχρι στιγμής, όλοι όσοι ψάχνουν για ένα «γρήγορο» στο αεροπλάνο, είτε καλύπτονται με κουβέρτες για να μην τους δει κανείς ή επισκέπτονται την τουαλέτα.

Είναι γεγονός ότι το σεξ στο αεροπλάνο παραβιάζει τους κανόνες των αεροπορικών εταιρειών και ενοχλεί τους συναδέλφους επιβάτες.

Στη χειρότερη περίπτωση, οι παραβάτες κινδυνεύουν να καταλήξουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Μια λύση έρχεται από αεροπορικές εταιρείες των ΗΠΑ.

Μία από αυτές είναι η «Flamingo Air». Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει μία ωριαία βόλτα, ένα ρομαντικό ταξίδι, έναντι 500 δολαρίων.

Στο πίσω τμήμα του αεροσκάφους υπάρχει ένα μέρος γεμάτο μαξιλάρια. Η βόλτα για εναέριο σεξ πραγματοποιείται τρεις φορές την εβδομάδα,όπως σχολιάζει η εφημερίδα.

Όπως επισημαίνει ο ιδρυτής της αεροπορικής εταιρείας, Ντέιβιντ ΜακΝτόναλντ, σε συνέντευξή του στο αμερικανικό περιοδικό Priceonomics, το ωραίο φύλο έχει εκφράσει ήδη έντονο ενδιαφέρον:

Οι γυναίκες που κάνουν κράτηση, το παίρνουν πολύ σοβαρά και ενδιαφέρονται κυρίως για ρομαντισμό. Γι ‘αυτό και η «Flamingo Air» προσφέρει σε κάθε πτήση σοκολατάκια και σαμπάνια.

Tην ίδια ώρα, η αεροπορική εταιρεία «Μile High Club» δίνει λιγότερο σημασία στον ρομαντισμό και περισσότερο στον έρωτα με την πτήση «Lovecloud». Πετώντας μ’ ένα «Cessna» πάνω από το Λας Βέγκας, οι αερογραμμές διαφημίζουν πως «ότι συμβαίνει στο Λας Βέγκας, μένει στο Λας Βέγκας».

Στο εσωτερικό του αεροσκάφους υπάρχουν κόκκινα σατέν σεντόνια, μαξιλάρια σε σχήμα καρδιάς κι ένα πουπουλένιο στρώμα. Ο πιλότος απομονώνεται από τους επιβάτες με μία κουρτίνα. Και ο θόρυβος στη διάρκεια της πτήσης καλύπτει τους αναστεναγμούς των επιβατών.

Για 45 λεπτά πτήσης, το κόστος φθάνει τα 900 δολάρια, για 60 λεπτά τα χίλια δολάρια και για 90 λεπτά εκτοξεύεται στα 1400 δολάρια.

protothema.gr