Σάτυρος τρομοκράτησε κορίτσια στο Ρέθυμνο

Σάτυρος τρομοκράτησε κορίτσια στο Ρέθυμνο

Προχώρησε σε άσεμνες πράξεις του στη μαρίνα Ρεθύμνου

Ένας μεσήλικας σάτυρος προκάλεσε φόβο και αναστάτωση σε δυο κοπέλες στο Ρέθυμνο χθες αργά το απόγευμα και μάλιστα σε κεντρική περιοχή της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr οι δυο κοπέλες κάθονταν περίπου στις 19.30 σε σημείο της μαρίνας του Ρεθύμνου όταν ξαφνικά από ένα αυτοκίνητο που είχε σταθμεύσει πίσω από αυτές, βγήκε ένας μεσήλικας άνδρας περίπου 50 ετών με τα γεννητικά του όργανα σε κοινή θέα και κοιτώντας επίμονα τις κοπέλες προχώρησε σε άσεμνες πράξεις.

Ο σάτυρος όταν τελείωσε την άσεμνη πράξη του μπήκε ξανά στο αυτοκίνητο στο οποίο βρισκόταν ακόμα ένα άτομο, συνεχίζοντας να κοιτάει τις κοπέλες επίμονα.

Εντωμεταξύ οι κοπέλες σαστισμένες και φοβισμένες είχαν ήδη βγάλει το κινητό τους για να καλέσουν το Λιμενικό Σώμα. Ωστόσο οι δυο άνδρες πρόλαβαν και έφυγαν με το αυτοκίνητο από την περιοχή της μαρίνας.

Συνιστάται προσοχή σε όλες τις κοπέλες, ώστε αν αντιληφθούν κάτι παρόμοιο να καλέσουν αμέσως την Αστυνομία ή το Λιμενικό (αν βρίσκονται στην παραλιακή) και να ενημερώσουν με ό,τι στοιχεία έχουν στη διάθεσή τους για τους δράστες.

flashnews.gr