Σασμός: Σοκάρει η σκηνή με την Αργυρώ να κόβει τις φλέβες της (video)

Σασμός: Σοκάρει η σκηνή με την Αργυρώ να κόβει τις φλέβες της (video)

Ανατριχίλα, αγωνία, πόνος, θυμός, φόβος… Μέσα σε μία κραυγή όλα αυτά τα δυνατά συναισθήματα από την τηλεοπτική Μαρίνα η οποία καθήλωσε με την ερμηνεία της για ακόμα μία φορά σε σκηνή του αποψινού επεισοδίου του Σασμού.

H Μαρία Πρωτόπαππα έγινε για ακόμα μία φορά η μεγάλη πρωταγωνίστρια απόψε (16/2) στο Twitter μετά τη σκηνή όπου αντικρίζοντας την κόρη της, Αργυρώ ξαπλωμένη στο κρεβάτι μέσα σε μία λίμνη αίματος, βγάζει μία κραυγή που πραγματικά συγκλόνισε.

Η ηθοποιός αποθεώθηκε από τους χρήστες των social media οι οποίοι δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους αλλά και τον σεβασμό τους για την υποκριτική της δεινότητα.

Η Μαρίνα, η οποία μόλις έχει χάσει τον γιο της, τον Πετρή και κινδυνεύει να χάσει και το άλλο της το παιδί, την Αργυρώ. Η ψυχολογική κατάσταση της τελευταίας δεν θα μπορούσε να μην την οδηγήσει σε ακραίες πράξεις, όμως κανείς δεν περίμενε πως θα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Αυτή η μάνα, μπροστά σε ένα τέτοιο θέαμα με το παιδί της μέσα στα αίματα, δεν θα μπορούσε παρά να πανικοβληθεί, να τρομάξει αλλά συγχρόνως και να κάνει ό,τι μπορεί για να σώσει την κόρη της.

Δείτε το απόσπασμα με την κραυγή της Μαρίνας που συγκλόνισε…