Σάλος με Ολυμπιονίκης να κάνει… κατακόρυφο, θηλάζοντας το μωρό της! (φωτο)

Σάλος με Ολυμπιονίκης να κάνει… κατακόρυφο, θηλάζοντας το μωρό της! (φωτο)

Η Αυστραλή Ολυμπιονίκης Τόρα Μπράιτ προέτρεψε τις μητέρες να αποδεχτούν και να αγκαλιάσουν την εκκεντρική πλευρά τους, μετά τον σάλο που προκάλεσε μια φωτογραφία την οποία δημοσίευσε η ίδια στα social media και τη δείχνει να θηλάζει το μωρό της σε μια αρκετά… αντισυμβατική στάση.

Η Μπράιτ, μία από τις πιο επιτυχημένες αθλήτριες του snowboarding στη χώρα της, με διακρίσεις στις μεγαλύτερες διεθνείς διοργανώσεις, έκανε πριν από μία εβδομάδα μια ανάρτηση για την παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας. Αυτή περιλάμβανε και μία φωτογραφία που την έδειχνε να θηλάζει το 10 μηνών αγοράκι της στον κήπο τους σπιτιού της, φορώντας μόνο ένα εσώρουχο και κάνοντας κατακόρυφο με στήριξη στο κεφάλι.

thilasmos

Στη λεζάντα της συγκεκριμένης ανάρτησης η 34χρονη ανέφερε ότι η μητρότητα απελευθέρωσε κάτι μέσα της: «Η προσευχή μου για όλες τις μητέρες, τώρα και στο μέλλον, είναι να ακούγονται, να αντιμετωπίζονται με σεβασμό και να ενθαρρύνονται να ακολουθούν τη διαίσθησή τους», συμπλήρωνε στην ανάρτησή της η Αυστραλή αθλήτρια.

Η φωτογραφία του θηλασμού προσελκυσε χιλιάδες σχόλια, με πολλούς να την βρίσκουν πρωτότυπη και χαριτωμένη«Αυτό θα πει ισορροπημένο γεύμα», έγραψε ένας follower της 34χρονης. «Έτοιμη να θηλάσει οπουδήποτε και οποτεδήποτε», σημείωσε ένας άλλος.

Υπήρξαν όμως και κάποιοι που δεν αντέδρασαν τόσο θετικά σε αυτήν την εικόνα. «Ο θηλασμός είναι ανάμεσα σε μια μητέρα και το παιδί της. Αυτό ειναι υπερβολικό» αναφέρει ένα σχόλιο κατηγορώντας την Μπράιτ ότι χρησιμοποιεί αυτήν την προσωπική στιγμή για να κερδίσει likes. «Δεν έχουν να κάνουν όλα μ’ εσένα, χρυσή μου. Τάισε φυσιολογικά το παιδί σου», γράφει ένας άλλος σχολιαστής.

Σε μεταγενέστερο ποστ της της στο Instagram Live η αθλήτρια εξέφρασε την απογοήτευσή της για κάποια από τα σχόλια, πολλά από τα οποία φαίνεται να γράφτηκαν από μητέρες. «Disclaimer, αυτή δεν είναι μια βιώσιμη πρακτική θηλασμού», γράφει στο νέο της ποστ η 34χρονη, ομολογώντας ότι κάποια από τα σχόλια τη στεναχώρησαν. «Στον δικό μου κόσμο οι μητέρες πρέπει να στηρίζουμε η μία την άλλη (αρκετά δύσκολη είναι η ζωή μας). Αγκαλιάστε την εκκεντρικότητά σας και βρείτε τη χαρά ακόμα και στις σκ@τά στιγμές της μητρότητας», αναφέρει η αθλήτρια.

Όπως εξηγεί, καμία μητέρα δεν είναι ίδια με την άλλη, και δεν υπάρχει σωστό και λάθος. «Η μητρότητα ειναι αγνή. Μόλις πρόσφατα ξεκίνησα να αισθάνομαι wonder woman επειδή μπήκα στην ιερή λέσχη των μανάδων. Τρέφω μονάχα σεβασμό για όλες τις μητέρες».

>disc