Ο Σαγκ Σταλόνε ήταν νεκρός εδώ και μέρες!

Ο Σαγκ Σταλόνε ήταν νεκρός εδώ και μέρες!

Νεκρός στο σπίτι του στο Χόλιγουντ βρέθηκε ο Σαγκ Σταλόνε, γιος του διάσημου ηθοποιού ταινιών δράσης Σιλβέστερ Σταλόνε.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τον ξένο Τύπο, υπολογίζεται ότι πέθανε πριν από τουλάχιστον μία εβδομάδα.

Όπως έγινε γνωστό, κανείς δεν είχε επικοινωνήσει με τον ίδιο από την προηγούμενη Παρασκευή, έτσι δεν είχε γίνει αντιληπτό ότι κάτι του είχε συμβεί.

Από το περιβάλλον του προκύπτει ότι ο 36χρονος ζούσε σαν ερημίτης. Δεν είχε πολλές κοινωνικές επαφές και επιδίωκε συχνά να μένει μόνος του. Αυτή τη φορά, όμως, οι φίλοι του ανησύχησαν επειδή οι μέρες περνούσαν και δεν είχαν νέα του, ενώ δεν είχε εμφανιστεί και στη δουλειά του.

Ο θάνατος του 36χρονου όπως καταγράφει το ρεπορτάζ της Daily Mail οφείλεται σε υπερβολική δόση χαπιών, κάθως στο δωμάτιο όπου βρέθηκε νεκρός υπήρχαν πολλά συνταγογραφημένα μπουκάλια, ενώ οι αστυνομικές αρχές ερευνούν αν πρόκειται για αυτοκτονία ή για ατύχημα.

Ο εκπρόσωπος τύπου του Σιλβέστερ Σταλόνε ανέφερε ότι ο ηθοποιός είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και πενθεί για τον χαμό του παιδιού του.

«Είναι μια τραγωδία. Ήταν ένας νεαρός ταλαντούχος πολύ καλός σκηνοθέτης και ένα υπέροχο πρόσωπο. Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες, αλλά θα πρέπει να είναι κάποιο τραγικό ατύχημα. Ήταν γεμάτος ζωή. Δεν ήταν καταθλιπτικός» ανέφερε.

Αλλά και οι φίλοι του Σαγκ πάντως, κάνουν λόγο για έναν ταλαντούχο νέο ο οποίος δεν είχε χωρίς τάσεις αυτοκτονίας. Μάλιστα, ανέφεραν ότι τον τελευταίο καιρό είχε πολύ καλή διάθεση, εργαζόταν πάνω σε νέες παραγωγές, ενώ σχεδίαζε να παντρευτεί.

O Sage Stallone ήταν 36 ετών και είχε συμμετάσχει σε ταινίες του πατέρα του όπως τα Ρόκυ.

ΠΗΓΗ Πρώτο ΘΕΜΑ