Ρένια Λουιζίδου: Κρύφτηκε από αμηχανία με την αποκάλυψη του Πουλόπουλου!

Ρένια Λουιζίδου: Κρύφτηκε από αμηχανία με την αποκάλυψη του Πουλόπουλου!

Ο Γιάννης Πουλόπουλος «έδωσε» στον αέρα την Ρένια Λουιζίδου για τις …φάρσες του παρελθόντος. Η Ρένια Λουιζίδου με την Μίρκα Παπακωνσταντίνου έκαναν μερικές ζαβολιές σε νεότερη ηλικία αφού τηλεφωνούσαν σε εκπομπή δημοπρασιών προκειμένου να ανεβάσουν τις τιμές από τα προϊόντα και μάλιστα όχι σε όποια και όποια, αλλά στα πιο άσχημα.

«Παίρναμε με την Μίρκα τηλέφωνο και ανεβάζαμε τις τιμές. Το παιχνίδι ήταν να ποντάρουμε στο χειρότερο. Ποιο ήταν το πιο άσχημο, το πιο τέρας; Αυτό μας διασκέδαζε, όχι κάτι που θα θέλαμε να μας μείνει. Βρίσκαμε ποιο είναι το πιο «τέρας» και ξεκινούσαμε να τηλεφωνούμε για να ανεβαίνει η τιμή και τελευταία στιγμή τραβιόμασταν από τη δημοπρασία για να μην μας μείνει» αποκάλυψε η Ρένια Λουιζίδου, αφού το «μυστικό» της είχε ήδη ειπωθεί στον αέρα.

«Στο σπίτι της Μίρκας τα κάναμε αυτά. Εκθέτουμε τώρα και τη Μίρκα, δεν φταίω εγώ, Πουλόπουλε εσύ φταις» είπε με ενοχές η Ρένια Λουιζίδου, αλλά μετά από αυτό ένας ένας άρχισαν να αποκαλύπτουν τα …ένοχα μυστικά τους, όπως ο Παύλος Σταματόπουλος που παίρνει μέρος σε τηλεοπτικούς διαγωνισμούς με μεγάλα δώρα.

https://www.youtube.com/watch?v=sFXo2DAXNt0

zappit.gr