Ραντεβού με… sex robot έχει ο άνδρας με το βιονικό πέος

Ραντεβού με… sex robot έχει ο άνδρας με το βιονικό πέος
aeweb

Έγινε διάσημος όταν έγινε ο πρώτος άνδρας που απέκτησε βιονικό πέος και τον περασμένο Μάρτιο έκανε για πρώτη φορά σεξ στη ζωή του.

Παρόλα αυτά, ο 44χρονος υπάλληλος του σούπερ μάρκετ στο Εδιμβούργο, Mohammed Abad, παραμένει δίχως κοπέλα, παρ’ ότι περισσότερες από 50 γυναίκες είχαν εκφράσει την επιθυμία να ξαπλώσουν στο κρεβάτι μαζί του. Ως εκ τούτου, ο πρωτοπόρος στο είδος του, αποφάσισε να ακολουθήσει μία διαφορετική οδό κι έτσι κλείνει… ραντεβού με sex robot!

Ο 44χρονος Mohammed πήρε την απόφαση να ξεκινήσει… σχέση με ρομπότ του σεξ, τα οποία έχουν αρχίσει να γίνονται ανάρπαστα στις προηγμένες χώρες της Ευρώπης.

«Θα είναι ψέματα αν πω ότι δεν νιώθω μόνος, διότι νιώθω», δήλωσε ο άνδρας που έγραψε ιστορία με την απόφασή του να τοποθετήσει το πρώτο βιονικό πέος στο σώμα του, σε μία προσπάθεια να δικαιολογήσει την κίνησή του.

«Δεν μπορώ να περιμένω άλλο για να κάνω μία σεξουαλική σχέση. Περίμενα 31 χρόνια μέχρι την επέμβαση. Αν τα ρομπότ εξελιχθούν και διαθέτουν και προσωπικότητα, τότε είμαι πρόθυμος να προχωρήσω», δήλωσε ο 44χρονος Mohammed Abad.

newsbeast.gr