Πυρά Ρώμα κατά Μενεγάκη

Πυρά Ρώμα κατά Μενεγάκη

Με όχι και τον καλύτερο τρόπο μίλησε ο Χάρης Ρώμας για την Ελένη Μενεγάκη και τις τηλεοπτικές της ικανότητες, καθώς και την μετακίνησή της από την πρωινή στην μεσημεριανή ζώνη, όπου είναι πολύ πιθανό να βρεθεί απέναντι σε κάποιο από τα σήριαλ του που θα παίζεται σε επανάληψη…

“Η Μενεγάκη δεν ξέρει να κάνει κάτι άλλο από αυτό που μέχρι τώρα κάνει”, δήλωσε ο ηθοποιός και σεναριογράφος στην εκπομπή ‘Πρωινή Μελέτη’ και απαντώντας σε ερώτηση για το αν τον ανησυχεί, μήπως το ‘Κωνσταντίνου και Ελένης’ βρίσκεται απέναντι στην εκπομπή της Μενεγάκη, σημείωσε όλο νόημα: 

“Δεν κόπτομαι για την επιτυχία του σήριαλ μου γιατί είναι μία αρκετά παλιά ιστορία. Φαντάζομαι για την Ελένη τη Μενεγάκη θα είναι θέμα το αν θα πάει καλύτερα ή χειρότερα, που δοκιμάζει να κάνει κάτι καινούριο η κοπέλα, σε μία καινούρια ζώνη”.

Ο ίδιος δεν άφησε ασχολίαστη ούτε τη Ρούλα Κορομηλά: “Γενικώς αυτού του είδους οι εκπομπές που παρουσιάζει η Ρούλα δεν μου αρέσουν, εμένα προσωπικά. Τώρα φαντάζομαι έχει το κοινό της που την ακολουθεί διακαώς μέσα στον χρόνο”, ανέφερε.

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ