Πρόωρο τέλος για το Love Island – Κατεβάζει άμεσα ρολά το reality του ΣΚΑΪ

Πρόωρο τέλος για το Love Island – Κατεβάζει άμεσα ρολά το reality του ΣΚΑΪ

Τα αρνητικά νούμερα τηλεθέασης σε συνδυασμό με το υπέρογκο κόστος -περίπου στα 4 εκατομμύρια το υπολόγισε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο σημερινό «Happy Day»- οδήγησαν τα στελέχη του καναλιού στην απόφαση να τραβήξουν το καλώδιο στο Love Island

aeweb

Το φιλόδοξο project, στο οποίο ο Σκάι είχε επενδύσει χρόνο και χρήμα ευελπιστώντας σε ανάσταση των νούμερων τηλεθέασης, οδηγείται σε πρόωρο τέλος, αφού το ελληνικό κοινό δεν επέδειξε το αναμενόμενο ενδιαφέρον, επιλέγοντας να δει την ίδια ώρα κάποια από τις τηλεοπτικές σειρές που προβάλλονταν στα «αντίπαλα» κανάλια.

Βέβαια, το ελληνικό «Love Island», όπως παρατήρησε η γνωστή τηλεοπτική ρεπόρτερ, καμία σχέση δεν είχε με το αντίστοιχο βρετανικό. Έμοιαζε περισσότερο με το «Big Brother», ένα ακόμα project που «σύρθηκε» τα τελευταία χρόνια από άποψη τηλεθέασης -ούτε μία ερωτική περίπτυξη της προκοπής δεν είδαμε! Ούτε καν εικόνες από την εξωτική Τενερίφη δεν είδαμε. Η δράση εκτυλίσσεται σχεδόν αποκλειστικά στο εσωτερικό μιας βίλας, που κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν βρίσκεται στα Κανάρια Νησιά ή δύο βήματα από το κέντρο της Αθήνας.

Όπως και να έχει, αν πιστέψουμε στις πληροφορίες που μετέδωσε το «Happy Day», ο κύβος ερρίφθη και η παραγωγή προχωρά άμεσα στην ολοκλήρωση των γυρισμάτων στο νησί.

Ο τελικός θα γυριστεί στις 22 Οκτωβρίου και η προβολή του θα γίνει στα μέσα Νοεμβρίου, με στόχο τον περιορισμό της οικονομικής αιμορραγίας. Και αυτό, όπως καταλαβαίνετε, καθιστά επιτακτική την ανάγκη το «Survivor» φέτος να ξεκινήσει πιο νωρίς από κάθε άλλη χρονιά.

ieidiseis.gr