Προφυλακιστέος 56χρονος Χανιώτης που φέρεται να ασέλγησε σε κοριτσάκια 8 και 11 ετών

Προφυλακιστέος 56χρονος Χανιώτης που φέρεται να ασέλγησε σε κοριτσάκια 8 και 11 ετών

Προφυλακιστέος κρίθηκε από τον εισαγγελέα και τον ανακριτή ένας 56χρονος Χανιώτης που κατηγορείται για ασέλγεια σε δύο παιδάκια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, όλα ξεκίνησαν πριν αρκετές ημέρες όταν συγγενείς του 56χρονου ανέφεραν στις αρχές πως κινδυνεύει η ζωή τους λόγω της συμπεριφοράς του.

Ο 56χρονος οδηγήθηκε στην ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Χανίων όπου κατά τις ιατρικές εξετάσεις δεν βρέθηκε κάτι το ιδιαίτερο.

Όμως τότε ακολούθησε καταγγελία των γονέων των κοριτσιών – που φέρεται να είχαν οικογενειακές σέσεις με την οικογένεια του 56χρονου – την οποία ερεύνησε το αρμόδιο τμήμα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.

Μετά την προανάκριση συντάχθηκε δικογραφία σε βάρος του 56χρονου και με εντολή Εισαγγελέα συνελήφθη και σήμερα το μεσημέρι οδηγήθηκε στην Ανακρίτρια Χανίων προκειμένου να απολογηθεί.

Με την σύμφωνα γνώμη Εισαγγελέα και Ανακρίτριας αποφασίστηκε η προσωρινή κράτησή του στις φυλακές Τριπόλεως όπου και υπάρχει ειδικό τμήμα για εκείνους που έχονυ καταδικαστεί η κατηγορούνται για ανάλογες περιπτώσεις.