Πώς τη θέλει τη γυναίκα ο Σάββας Πούμπουρας;

Πώς τη θέλει τη γυναίκα ο Σάββας Πούμπουρας;

Πώς τη θέλει τη γυναίκα ο Σάββας Πούμπουρας;

Είναι νέος, ωραίος και αρέσει πολύ στις γυναίκες! Ο λόγος για τον Σάββα Πούμπουρα που μίλησε στο περιοδικό «Hello» αποκαλύπτοντας ποια είναι τα στοιχεία εκείνα που ο ίδιος ξεχωρίζει σε μία γυναίκα.

«Να μην έχει ανασφάλειες με τον εαυτό της, να έχει αυτοπεποίθηση και να μην είναι δήθεν. Η πρώτη επαφή με τον άλλον φυσικά και βασίζεται στην εξωτερική εμφάνιση αλλά δεν έχει μόνο αυτό σημασία. Δεν αρκεί μια ωραία εμφάνιση για να είσαι μαζί με έναν άνθρωπο. Η προσωπικότητα του μετράει και μένει στο τέλος», είπε ο γνωστός παρουσιαστής.

Μάλιστα, ο Σάββας μίλησε και για τους λόγους, τους οποίους οι νέοι άνθρωποι δεν ασχολούνται με την πολιτική όσο στο παρελθόν. «Σήμερα όλα γίνονται πιο επιφανειακά. Παλιότερα υπήρχαν πολλοί που είχαν συμφέροντα από τα κόμματα κει με την ψήφο τους διεκδικούσαν θέσεις εργασίας στο Δημόσιο. Σήμερα οι νέοι άνθρωποι είναι πιο ανοιχτόμυαλοι και όχι φανατικά πολιτικοποιημένοι», είπε και κατέληξε: «Η παιδεία είναι ο μόνος δρόμος σωτηρίας μας. Είναι καιρός να σταματήσουν να μπαίνουν στη Βουλή απαίδευτοι πολιτικοί στη Βουλή και να προωθηθούν νέοι άνθρωποι με γνώσεις και όραμα».

ΠΗΓΗ Πρώτο θΕΜΑ