Πιτσιρικάς μπλόκαρε το κινητό της μητέρας του για τα επόμενα 48 χρόνια (φωτο)

Πιτσιρικάς μπλόκαρε το κινητό της μητέρας του για τα επόμενα 48 χρόνια (φωτο)

Η συνεχιζόμενη εισαγωγή του λανθασμένου κωδικού ασφαλείας οδήγησε στο κλείδωμα του κινητού για τα επόμενα 25 εκατομμύρια λεπτά.

aeweb

«Μοιραίο» λάθος και «σκληρή» τιμωρία για μία μητέρα από την Κίνα, αφού άφησε επί ώρες τον 2χρονο γιο της με το κινητό της τηλέφωνο.

Ο μικρός προσπαθώντας να εισάγει τον κωδικό ασφαλείας της συσκευής κατάφερε να μπλοκάρει το κινητό τηλέφωνο για τα επόμενα 48 χρόνια, οδηγώντας στην απελπισία τη μητέρα του, καθώς μέσα στη συσκευή είχε χιλιάδες αρχεία προσωπικής κι εργασιακής φύσης.

Η επανειλλημένη εισαγωγή λανθασμένων κωδικών οδηγεί στο προσωρινό κλείδωμα της συσκευής, ενώ αν ο χρήστης συνεχίσει να βάζει λάθος κωδικούς, ο χρόνος μπλοκαρίσματος της συσκευής αυξάνεται περιοδικά για λόγους ασφαλείας των δεδομένων του κατόχου.

Η απελπισμένη μητέρα προσπάθησε να επικοινωνήσει με την εταιρεία παραγωγής της συσκευής, μάταια όμως καθώς η εταιρεία ενημέρωσε πως το ξεμπλοκάρισμα μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων του κινητού τηλεφώνου, γεγονός που θα οδηγήσει στην απώλεια όλων των δεδομένων της συσκευής.

Η μητέρα αναζήτησε βοήθεια και στα διάφορα φόρουμ, όπου δεν βρήκε συμπόνια καθώς οι χρήστες αντί να δώσουν τις συμβουλές τους αρκέστηκαν στο να κοροίδεύουν τη νεαρή Κινέζα, εφιστώντας την προσοχή της στις μελλοντικές συσκευές που θα αγοράσει.

Πλέον, η Lu -όπως αναφέρεται στα διαδικτυακά φόρουμ- προσπαθεί να αποδεχθεί τη μονιμότητα του γεγονότας, χαριτολογώντας πως «όταν γεννηθεί το εγγόνι μου, θα του πω πως υπεύθυνος για όλα ήταν ο πατέρας του».

gazzetta.gr