Πιλότοι είδαν UFO πάνω από την Ιρλανδία!

Πιλότοι είδαν UFO πάνω από την Ιρλανδία!
aeweb

Τι είδε πιλότος της British Airways την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου εν πτήσει προς το Λονδίνο – Αντίστοιχες αναφορές από πιλότους της Virgin και της Norwegian Air

«Κάτι κινείται πολύ γρήγορα. Μήπως γίνονται κάποια γυμνάσια»; ήταν το ερώτημα που έθεσε στον πύργο ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας του Σάνον στην Ιρλανδία μια πιλότος της British Airways, το αεροσκάφος της οποίας είχε απογειωθεί από το Μόντρεαλ με τελικό προορισμό το αεροδρόμιο Χίθροου στο Λονδίνο. Ήταν Παρασκευή 9 Νοεμβρίου, περίπου στις 06:47 το πρωί.

Ο ελεγκτής απάντησε αρνητικά και η πιλότος άρχισε να περιγράφει τι είδε, κάνοντας λόγο για ένα άγνωστης ταυτότητας αντικείμενο το οποίο εμφανίστηκε κατά μήκος της αριστερής πλευράς του αεροπλάνου προτού «αλλάξει γρήγορα κατεύθυνση προς τα βόρεια».

Η πιλότος της British Airways δεν ήταν η μόνη που είδε κάτι να κινείται πολύ γρήγορα. Ένας άλλος πιλότος αεροσκάφους της Virgin που εκτελούσε την πτήση Ορλάντο-Μάντσεστερ μπήκε στη συζήτηση και είπε ότι μπορεί να είναι μετεωρίτης ή κάποιο άλλο αντικείμενο που εισέρχεται ξανά στην ατμόσφαιρα της γης.
Μάλιστα ο συγκεκριμένος αντιλήφθηκε «πολλά αντικείμενα που ακολουθούν την ίδια τροχιά» και ανέφερε ότι ήταν πολύ λαμπερά.
Όπως είπε, είδε «δύο λαμπερά φώτα» στα δεξιά του, τα οποία ανέβηκαν σε ύψος με ταχύτητα, η οποία όπως σημείωσε ήταν «αστρονομική, ήταν σαν Mach 2» δηλαδή η διπλάσια αυτής του ήχου.

Οι αναφορές δεν σταμάτησαν εκεί. Και τρίτος πιλότος εμπορικής πτήσης, ενός 737 της Norwegian Air που ταξίδευε από Νέα Υόρκη με προορισμό το Σάνον, εξέφρασε την ανακούφισή του που κι άλλοι είδαν το ίδιο.
Μετά το μπαράζ μαρτυριών απο κυβερνητές αεροσκαφών, η ιρλανδική Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας υπέβαλε επίσημη αναφορά, ζητώντας διερεύνηση του συμβάντος. Εκπρόσωπος της ιρλανδικής Πολιτικής Αεροπορίας χαρακτήρισε απίθανο το ενδεχόμενο να επρόκειτο για εξωγήινους.

Την ίδια ώρα εκπρόσωπος του αεροδρομίου του Σάνον δήλωσε ότι δεν είναι αρμόζον να σχολιάσουν το συμβάν οι αρχές του αεροδρομίου την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα της IAA.

Δείτε βίντεο: Πιλότοι είδαν UFO πάνω από την Ιρλανδία!

protothema.gr