Φωτογραφίες από εκδηλώσεις, parties, live και συναυλίες στα Χανιά

Δείτε φωτογραφίες από εκδηλώσεις, parties, live και συναυλίες που έχουμε βρεθεί αλλά και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα Χανιά.

Να σημειώσουμε ότι φωτογραφίες πλέον ανεβαίνουν μόνο στην σελίδα μας στο facebook www.facebook.com/ilikeaera όπου μπορείτε να κάνετε tag, like & share.

Φωτογραφίες χρονολογίου [Back To Gallery]


Το aera.gr ξεκίνησε σαν e-magazine το Αύγουστο του 2006 με το πρώτο τεύχος με σχεδόν εβδομαδιαία ενημέρωση και περιεχόμενα που έμπαιναν στο αρχείο μετά το τέλος του μήνα. Αν παρατηρήσετε το site και το λογότυπο δεν έχουν καμία σχέση με την τωρινή εμφάνιση. Το site αναβαθμίστηκε από το Οκτώβριο του 2011 με μερικές βελτιώσεις τον Αύγουστο του 2012. Το aera.gr έγινε portal με καθημερινή ενημέρωση με τοπικά νέα από την τοπική εφημερίδα Κήρυκας τον Απρίλιο του 2010 ολοκληρώνοντας 43 τεύχη aera.gr που πλέον δεν θα τα βρείτε στο aera.gr όπως και τις παλιές φωτογραφίες από το 2009 και μετά.

Αυτό ήταν μια σύντομη ιστορία ενός επιτυχημένου site που διανύει το 73 μήνα της λειτουργίας του…

Εμείς από μέρους μας θα ήθελα να ευχαριστήσουμε όλους όσους προβληθήκαν στην ιστοσελίδα μας έως τώρα…

Να σημειώσουμε ότι η εταιρία Digital-life έχει κλείσει από το Αύγουστο του 2009 και από τότε το site βρίσκετε έως τώρα στην επιχείρηση aera.gr Υπηρεσίες internet - φωτογραφήσεις." class="aimg"> Η πρώτη μας διαφημιστική καμπάνια με αφίσα Α3 Νοέμβριος 2006 μόλις 3 μήνες λειτουργίας. <br />
<br />
Το aera.gr ξεκίνησε σαν e-magazine το Αύγουστο του 2006 με το πρώτο τεύχος με σχεδόν εβδομαδιαία ενημέρωση και περιεχόμενα που έμπαιναν στο αρχείο μετά το τέλος του μήνα. Αν παρατηρήσετε το site και το λογότυπο δεν έχουν καμία σχέση με την τωρινή εμφάνιση. Το site αναβαθμίστηκε από το Οκτώβριο του 2011 με μερικές βελτιώσεις τον Αύγουστο του 2012. Το aera.gr έγινε portal με καθημερινή ενημέρωση με τοπικά νέα από την τοπική εφημερίδα Κήρυκας τον Απρίλιο του 2010 ολοκληρώνοντας 43 τεύχη aera.gr που πλέον δεν θα τα βρείτε στο aera.gr όπως και τις παλιές φωτογραφίες από το 2009 και μετά. <br />
<br />
Αυτό ήταν μια σύντομη ιστορία ενός επιτυχημένου site που διανύει το 73 μήνα της λειτουργίας του…<br />
<br />
Εμείς από μέρους μας θα ήθελα να ευχαριστήσουμε όλους όσους προβληθήκαν στην ιστοσελίδα μας έως τώρα…<br />
<br />
Να σημειώσουμε ότι η εταιρία Digital-life έχει κλείσει από το Αύγουστο του 2009 και από τότε το site βρίσκετε έως τώρα στην επιχείρηση aera.gr Υπηρεσίες internet - φωτογραφήσεις.