Πέθανε ο θρυλικός τηλεοπτικός γιατρός Ανδρέας Φικιώρης

Πέθανε ο θρυλικός τηλεοπτικός γιατρός Ανδρέας Φικιώρης

Πέθανε σε ηλικία 72 ετών ο, γνωστός από την τηλεόραση, γιατρός, Ανδρέας Φικιώρης.

Ο Ανδρέας Φικιώρης, όπως είχε δηλώσει ο ίδιος, είχε την ειδικότητα του αναισθησιολόγου, αλλά είχε ασχοληθεί με διάφορες θεραπείες και σκευάσματα που προωθούσε, μιας και είχε γίνει επιχειρηματίας στον χώρο της υγείας.

Το πιο γνωστό από αυτά ήταν το νερό με όζον που έχει αφήσει «εποχή» στα τηλεοπτικά χρονικά, και του έδωσε το παρατσούκλι «Δρ Όζον».

Ανακοίνωση για τον θάνατό του εξέδωσε ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Μεγάλα Πεύκα Κερατέας:

«Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου συγκλονισμένο και με μεγάλη λύπη ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής Λαυρεωτικής ότι το εξέχον μέλος του και διακεκριμένος ιατρός Αντρέας Φικιώρης απεβίωσε την 12/12/2020 στην οικία του στο Μετόχι σε ηλικία 72 ετών.

Είμαστε όλοι πολύ συγκλονισμένοι από την αιφνίδια και πρόωρη απώλεια του φίλου και γείτονά μας. Ο Αντρέας ήταν ο άνθρωπος που με πάθος και αγάπη για ό,τι έκανε άφηνε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του σε κάθε του πέρασμα. Χρωμάτιζε με ζωντανά και ανεξίτηλα χρώματα κάθε συναναστροφή όσο σύντομη και αν ήταν.

Αγάπησε με πάθος την οικογένειά του, τη δουλειά του και τον τόπο μας. Πρόσφερε όλο του το είναι και στους τρεις.

Θα λείψει σε όλους μας η καθαρή και δυνατή φωνή του, τα αγνά και γενναιόδωρα συναισθήματα του και το πλατύ χαμόγελό του.

Η κηδεία του θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο. Αντί στεφάνων το Διοικητικό Συμβούλιο θα προβεί σε δωρεά χρημάτων σε κοινωφελές ίδρυμα της επιλογής των οικείων του».