Πέθανε Χανιώτισσα επιχειρηματίας πάνω σε γλέντι

Πέθανε Χανιώτισσα επιχειρηματίας πάνω σε γλέντι

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία των Χανίων, η είδηση του ξαφνικού θανάτου της αγαπητής Χανιώτισσας επιχειρηματία Ειρήνης Δοξάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, η 51χρονη άτυχη Ειρήνη έχασε τις αισθήσεις της χορεύοντας πάνω στην πίστα, κατά την διάρκεια γλεντιού βάπτισης στην Κίσαμο, την Κυριακή 29 Απριλίου.

Μιλώντας στο zarpanews.gr, φιλικά πρόσωπα της Ειρήνης Δοξάκη συγκλονισμένα από τον αναπάντεχο χαμό της, κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο απίστευτα αισιόδοξο, δυναμικό και εργατικό που ήταν στο τιμόνι της βιομηχανίας οινοπνεύματος και χημικών «Δοξάκης ΑΒΕΕ»:

«Ήταν μια δυναμική γυναίκα που είχε στόχους. Δεν γνωρίζαμε να είχε προβλήματα υγείας, πάντως εξεταζόταν συχνά. Ο άντρας της είναι καταρρακωμένος. Έφυγε πάνω στην πίστα, κάτι που μας παρηγορεί, ότι ίσως έφυγε ευχαριστημένη».

Η μοίρα έμελλε να παίξει τραγικό παιχνίδι στην Ειρήνη, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, σχεδίαζε το τελευταίο διάστημα επέκταση της επιχείρησής της αλλά και την κατασκευή νέας κατοικίας.

Η Ειρήνη Δοξάκη ήταν κόρη του επιχειρηματία Στέλιου Δοξάκη, παντρεμένη σε δεύτερο γάμο με τον επιχειρηματία Γιάννη Χαιρετάκη. Είχε αποκτήσει δυο παιδιά από τον πρώτο της γάμο, τον Νίκο και την Σοφία.

Η κηδεία της θα γίνει την Τετάρτη 3 Μαΐου στις 4 το απόγευμα στα Κατσιφαριανά ενώ η σορός της θα βρίσκεται στον εκεί Ιερό Ναό από τις 3 το μεσημέρι.

Το aera.gr εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσης.