Πέθανε ηλικιωμένη αβοήθητη στο σπίτι της στα Χανιά

Πέθανε ηλικιωμένη αβοήθητη στο σπίτι της στα Χανιά

Πέθανε ηλικιωμένη αβοήθητη στο σπίτι της στα Χανιά

Αβοήθητη μέσα στο σπίτι της πέθανε μια 79χρονη γυναίκα στο Πρόβαρμα Αποκορώνου Χανίων, προκαλώντας συναγερμό ωστόσο στις αρχές καθώς αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για άλλη μια εγκληματική ενέργεια με κίνητρο τη ληστεία.

Πιο συγκεκριμένα το απόγευμα γείτονες της ηλικιωμένης που την αναζήτησαν είδαν από την πόρτα που είχε μείνει μισάνοικτη το πτώμα της άτυχης γυναίκας να βρίσκεται αιμόφυρτο στο πάτωμα.
Αμέσως ειδοποίησαν τις αστυνομικές αρχές που έσπευσαν καθώς η εικόνα του θύματος σε συνδυασμό με την μισάνοικτη πόρτα έδινε την εντύπωση ακόμα και για ενδεχόμενη εγκληματική ενέργεια.

Μετά όμως από πολύωρη αυτοψία επιβεβαιώθηκε πως ο θάνατος της 79χρονης, οφείλεται σε ατύχημα που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια κάποιας δουλειάς που προσπάθησε να κάνει η ηλικιωμένη μέσα στην οικία της και για την οποία χρειάστηκε να ανέβει σε καρέκλα.

Από τις παντόφλες της ηλικιωμένης που εντοπίστηκαν στην καρέκλα και τα τραύματα στο σώμα της προκύπτει ότι η 79χρονη έπεσε με συνέπεια τον τραυματισμό της που αποδείχτηκε μοιραίος.

Τραγική λεπτομέρεια είναι ότι η ηλικιωμένη στην προσπάθεια της να καλέσει σε βοήθεια σύρθηκε μέσα στο δωμάτιο. όμως εξέπνευσε πριν τα καταφέρει.

ΠΗΓΗ Flashnews