Παραλήρημα… ρατσισμού στην Κρήτη! “Νταήδες” έδειραν χωρίς λόγο Πακιστανούς

Παραλήρημα… ρατσισμού στην Κρήτη! “Νταήδες” έδειραν χωρίς λόγο Πακιστανούς

Παραλήρημα… ρατσισμού στην Κρήτη! “Νταήδες” έδειραν χωρίς λόγο Πακιστανούς

Μια παρέα “νταήδων” Κρητικών, υπό την επήρεια αλκοόλ, όπως τουλάχιστον λένε οι πληροφορίες, “αποφάσισαν” να επισκεφτούν δύο σπίτια όπου διέμεναν Πακιστάνοι.

Το συμβάν εκτυλίχθηκε στον Άγιο Γεώργιο στο Οροπέδιο Λασιθίου με την παρέα των Κρητικών να εισβάλλει στο σπίτι των Πακιστανών, όπου τα έκαναν “γυαλιά καρφιά”, τους χτύπησαν και τους έκλεψαν!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες χτύπησαν και τραυμάτισαν 14 Πακιστανούς, μεταξύ αυτών και ανήλικους και κάποιοι εξ αυτών μεταφέρθηκαν σε Νοσοκομείο ή Κέντρο Υγείας.

Συνέλαβαν τους δράστες που χτύπησαν τους Πακιστανούς – Τι αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση επίθεσης σε βάρος αλλοδαπών, που έλαβε χώρα την Τετάρτη 11 Αυγούστου στο Λασίθι Κρήτης

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες εφτά Έλληνες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, σωματικές βλάβες, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, απογευματινές ώρες της Τετάρτης 11 Αυγούστου 2021, οι δράστες επιτέθηκαν σε δύο οικίες, όπου διέμεναν συνολικά δεκατρείς αλλοδαποί, στους οποίους προκάλεσαν σωματικές βλάβες, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και προξένησαν φθορές σε έπιπλα των οικιών, ενώ αποχωρώντας πυροβόλησαν πέντε φορές στον αέρα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.