Παππούς τα παίρνει με αστυνομικούς που τον έκοψαν ενώ ΑΘΛΟΥΝΤΑΝ (video)

Παππούς τα παίρνει με αστυνομικούς που τον έκοψαν ενώ ΑΘΛΟΥΝΤΑΝ (video)

Παππούς τα παίρνει με αστυνομικούς που τον έκοψαν ενώ ΑΘΛΟΥΝΤΑΝ (video)
explore Chania

Ένας ηλικιωμένος, που έτρεχε στην παραλία της Θεσσαλονίκης, έγινε έξαλλος με αστυνομικούς που του ζήτησαν να επιστρέψει στο σπίτι του λόγω κορονοϊού, φωνάζοντας «δεν προβλέπεται, είμαι ελεύθερος πολίτης».

Έχουμε βαρεθεί να το λέμε και να το γράφουμε, αλλά, δυστυχώς, τα… κρούσματα είναι καθημερινά, οπότε θα το επαναλάβουμε: Κάποιοι δεν καταλαβαίνουν τίποτα.

Και είναι εξωφρενικό, δε, όταν αυτοί οι «κάποιοι» είναι εκείνοι για τους οποίους ανησυχούμε πιο πολύ…

Ένας ηλικιωμένος, λοιπόν, που, ειδικά αυτός, δεν θα έπρεπε να το κουνάει από το σπίτι του αυτή την περίοδο (ακόμη και στην καλύτερη φυσική κατάσταση να βρίσκεται), κατέβηκε για… τζόκινγκ στην παραλία της Θεσσαλονίκης και μάλιστα, έγινε έξαλλος με αστυνομικούς που του ζήτησαν να επιστρέψει στο σπίτι του λόγω κορονοϊού!

Θυμίζουμε, το πρωί, στη Θεσσαλονίκη, δυνάμεις της δημοτικής αστυνομίας του Δήμου, από κοινού με ομάδες ΔΙ.ΑΣ, απηύθυναν έκκληση στους ανθρώπους, που βρίσκονταν στην παραλία, να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Ο συγκεκριμένος κύριος, ωστόσο, εξοργίστηκε και άρχισε να φωνάζει «πού θα αθληθώ εγώ; Πού θα πάω να αθληθώ πέστε μου».

Όταν οι αστυνομικοί τού είπαν πως είναι για λίγες μέρες, εκείνος, με περισσότερη ένταση στη φωνή του, λέει: «Δεν είναι για λίγες μέρες. Από πού προβλέπεται; Δεν προβλέπεται».

gazzetta.gr