Σάλος με τις αποκαλύψεις Παπαρίζου για τον χωρισμό της (video)

Σάλος με τις αποκαλύψεις Παπαρίζου για τον χωρισμό της (video)

«Δεν περίμενα αυτή η σχέση να φτάσει να λυθεί με δικαστές και δικηγόρους», είπε η Έλενα Παπαρίζου και οι δηλώσεις για τον χωρισμό της με τον Τόνι Μαυρίδη έχουν προκαλέσει σάλο και πολλά κους κους στα «πηγαδάκια».

Καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου, η δημοφιλής τραγουδίστρια είπε μόνο τα… βασικά από το παρασκήνιο του χωρισμού της, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι παραλίγο να βρεθεί τετ α τετ με την νυν αγαπημένη του πρώην της!

«Η αλήθεια πάντως είναι ότι στεναχωριέμαι πάρα πολύ που είχαμε αυτή την κατάληξη. Να είμαι στο εξωτερικό και να στέλνουμε εξώδικα… Να βλέπω τον δικηγόρο του στα κανάλια… Δεν περίμενα ποτέ ότι μια σχέση με τόση αγάπη θα κατέληγε έτσι. Πέρυσι τον Σεπτέμβρη – Οκτώβρη είχα καλέσει τον δικηγόρο να κάτσουμε σε ένα τραπέζι να δούμε τι θα γίνει. Δεν τα βρήκαμε τελικά. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ», συνέχισε η Έλενα, προσθέτοντας, ότι πλέον φοβάται πολύ να εμπιστευθεί έναν άνδρα.

Την τραγουδίστρια δεν την πειράζει που ο Τόνι Μαυρίδης έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του: «δεν με πειράζει καθόλου. Καθόλου! Γιατί όταν κάτι τελειώνει μέσα σου, τελειώνει. Έχει τύχει να πάω στο σπίτι και να είναι εκεί η κοπέλα. Ήθελα να πάρω κάτι χαρτιά και ήταν κι εκείνη εκεί, αλλά απέφυγε να με δει. Μακάρι η κοπέλα να βρει σε αυτή τη σχέση ό,τι δεν βρήκα εγώ. Είναι και ένα πάρα πολύ όμορφο κορίτσι και εύχομαι να είναι καλά μαζί».

Όσο για την ίδια;
«Έχω βγει ραντεβού. Απλά δεν ήταν κάτι σημαντικό. Τη συγκεκριμένη στιγμή είμαι μόνη μου και είμαι πάρα πολύ καλά» ξεκαθάρισε!

https://www.youtube.com/watch?v=Y04hJh6P94U

https://www.youtube.com/watch?v=VtbTPRvcK4w

https://www.youtube.com/watch?v=N1-TZINCSVI

star.gr