Πάμε όλοι Abu Dhabi – Η Wizz Air προσφέρει εισιτήρια από την Ελλάδα από 0,19 €

Πάμε όλοι Abu Dhabi – Η Wizz Air προσφέρει εισιτήρια από την Ελλάδα από 0,19 €
aeweb

Μία προσφορά που δύσκολα θα συναντήσει ξανά κανείς στο μέλλον από την Wizz Air, η οποία προσφέρει αεροπορικά εισιτήρια για πτήσεις από την Ελλάδα προς το Abu Dhabi με μόλις 0,19 ευρώ.

Όπως αναφέρει λοιπόν η εταιρία χαμηλού κόστους, τα εισιτήρια αυτά αφορούν την απευθείας σύνδεση με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα από την Αθήνα και από την Θεσσαλονίκη και η προσφορά ισχύει για το διήμερο 10 και 11 Ιανουαρίου. Κοινώς, σήμερα είναι η τελευταία ημέρα που κάποιος μπορεί να την εκμεταλλευτεί.

Η ανακοίνωση

Χαρακτηριστικά το site της Wizz Air αναφέρει: «Τιμή άνευ επιστροφής, συμπεριλαμβανομένου του τέλους διαχείρισης. Περιλαμβάνεται μία μικρή αποσκευή (μέγ.: 40x30x20 εκ.). Οι τροχήλατες αποσκευές και κάθε αποσκευή που παραδίδεται στο check-in υπόκεινται σε πρόσθετες χρεώσεις. Ο αριθμός εισιτηρίων που αναγράφεται (2.021) με 0,19 EUR διατίθεται στις 10-11 Ιανουαρίου 2021 για επιλεγμένες πτήσεις από Αθήνα προς Άμπου Ντάμπι, από Θεσσαλονίκη προς Άμπου Ντάμπι και από Άμπου Ντάμπι προς Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, στην περίπτωση που αποτελεί δεύτερο τμήμα μιας πτήσης με επιστροφή.

Σε περίπτωση εισιτηρίων χωρίς επιστροφή από Άμπου Ντάμπι προς Αθήνα ή Θεσσαλονίκη ή σε περίπτωση πτήσεων με επιστροφή όπου αυτό είναι το πρώτο τμήμα, ο ναύλος του εισιτηρίου αναγράφεται στο νόμισμα της χώρας αναχώρησης.

Η τιμή ισχύει μόνο για κρατήσεις που πραγματοποιούνται μέσω του wizzair.com και μέσω της εφαρμογής WIZZ για κινητές συσκευές. Αυτή η προωθητική ενέργεια δεν ισχύει για ομαδικές κρατήσεις». Φυσικά, όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, μόλις η είδηση άρχισε να κυκλοφορεί έγινε viral. Τόσο για την εξαιρετικά χαμηλή τιμή των εισιτηρίων που βγήκαν προς διάθεση, τόσο για το οξύμορο του όλου θέματος, καθώς διανύουμε περίοδο πανδημίας παγκοσμίως και τα ταξίδια ελοχεύουν κινδύνους.