Π. Φιλιππίδης: Αν δεν δουλέψω, δεν θα έχω να ζήσω

Π. Φιλιππίδης: Αν δεν δουλέψω, δεν θα έχω να ζήσω

Για το lifestyle, για τα χρήματα που βγάζει ως επιτυχημένος ηθοποιός και για το αν έχει υπάρξει ποτέ δυστυχισμένος, μίλησε μεταξύ άλλων ο πετυχημένος κωμικός ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης στο περιοδικό People. “Θα αργήσω να αποχωρήσω”, δηλώνει ο ίδιος, τονίζοντας πως δεν έχει λύσει το βιοποριστικό του πρόβλημα…

“Κάποια στιγμή όντως βγήκαν χρήματα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να σου πω ότι αμειβόμαστε καλά, ίσως λίγο πάνω από το μέσο όρο, αλλά δεν έχω λύσει το βιοποριστικό μου πρόβλημα. Αν δεν δουλέψω, δεν θα έχω να ζήσω. Μπορεί να μην έχω πρόβλημα για έναν χρόνο, όμως μετά θα έχω”, λέει ο ηθοποιός και συνεχίζει:

“Μην ξεχνάς ότι εμείς οι ηθοποιοί κάθε έξι μήνες ψάχνουμε για νέα δουλειά. Δεν έχουμε σταθερότητα. Την μία σεζόν μπορεί το θέατρο ή το σήριαλ που κάνουμε να έχει επιτυχία και να πηγαίνει καλά, βγάζοντας έτσι κάποια χρήματα, την επόμενη χρονιά όμως μπορεί να μην πηγαίνουν καλά. Μπορεί οι δουλειές σου να μην έχουν ανταπόκριση. Κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να τραβάς από τα έτοιμα, που σημαίνει ότι ο κουμπαράς δεν είναι πάντα γεμάτος, αδειάζει κάποια στιγμή”.

Όσο για το αν συμμετέχει σε αυτό που λέμε lifestyle; “Έτσι όπως εννοούμε σήμερα το lifestyle, όχι. Εγώ προσπαθώ να μην απλώνω τα πόδια μου πέρα από το κρεβάτι μου. Ήμουν συνεπής απέναντι σε αυτά που έβγαζα και στον τρόπο που τα ξόδευα. Δεν κατηγορώ κάποιον, γιατί είναι πολύ εύκολο να ξεφύγεις, όμως παραμένω μαζεμένος και συγκροτημένος”, τονίζει ο ίδιος.

Όσο για το εάν έχει υπάρξει στην ζωή του δυστυχισμένος; “Πιθανότατα, αλλά είμαι πολύ αισιόδοξος άνθρωπος. Γενικά πιστεύω ότι ο άνθρωπος προορίζεται για να είναι ευτυχισμένος. Όσες φορές πάντως ένιωσα στο παρελθόν την δυστυχία, πάντα προσπαθούσα να την απομακρύνω, να την διώξω από κοντά μου”, σημειώνει.

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ