Ούτε σήμερα άνοιξε ο ΒΟΑΚ στα Χανιά – Νέα παράταση στη ταλαιπωρία των οδηγών

Ούτε σήμερα άνοιξε ο ΒΟΑΚ στα Χανιά – Νέα παράταση στη ταλαιπωρία των οδηγών

Ούτε σήμερα άνοιξε ο ΒΟΑΚ στα Χανιά – Νέα παράταση στη ταλαιπωρία των οδηγών

Αν και σύμφωνα με τη τελευταία ενημέρωση σήμερα θα δινόταν σε κυκλοφορία ο ΒΟΑΚ στο ύψος του Σταλού στα Χανιά, τελικά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Οι εργασίες απομάκρυνσης των τεράστιων όγκων χώματος που έπεσαν από την κατολίσθηση την πρωτοχρονιά δεν ολοκληρώθηκαν καθώς με τα συνεργία να συνεχίζουν σε αμείωτους ρυθμούς να απομακρύνουν τα πέτρες και χώματα.

Έτσι το κλείσιμο του δρόμου από τον κόμβο Γαλατά μέχρι τον κόμβο Πλατανιά παρατείνεται για μερικές ακόμη ημέρες όπως ανακοίνωσε και επίσημα η ΕΛΑΣ:

Αναλυτικά:
Ανακοινώνεται ότι με νεότερη απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, λόγω των εργασιών αποκατάστασης που πραγματοποιούνται από εκτεταμένη κατολίσθηση και για την εξασφάλιση των ομαλών κυκλοφοριακών συνθηκών στο οδικό δίκτυο, παρατείνεται χρονικά μέχρι την 04.02.2019 και ώρα 12:00, η απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων σε σημεία του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης.

Συγκεκριμένα από την χιλιομετρική θέση 5,6 (ανισόπεδος κόμβος Γαλατά) έως την χιλιομετρική θέση 12,3 (ανισόπεδος κόμβος Πλατανιά) της Νέας Εθνικής Οδού Χανίων – Κισσάμου (περιοχή Δημοτικού Διαμερίσματος Σταλού) θα ισχύσει προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται – διεξάγεται από τους ανισόπεδους κόμβους Γαλατά και Πλατανιά του Παλαιού Εθνικού Οδικού Δικτύου Χανίων – Κισσάμου.

eparxies.gr