Ουγγαρέζος: Δεν θα πω ότι ο Λιάγκας είναι κολλητός μου!

Ουγγαρέζος: Δεν θα πω ότι ο Λιάγκας είναι κολλητός μου!

Ουγγαρέζος: Δεν θα πω ότι ο Λιάγκας είναι κολλητός μου!

Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός, Δημήτρης Ουγγαρέζος, μίλησε για τωρινούς του συνεργάτες, τη Φαίη Σκορδά και το Γιώργο Λιάγκα, αλλά και για την πεντάδα του «Όμορφου κόσμου». Τι σχέση έχει αλήθεια σήμερα ο Δημήτρης με τη Δούκισσα Νομικού, την Κατερίνα Καινούργιου, τη Μαρία Αραμπατζή και το Νίκο Παπαδάκη; «Με όλα τα παιδιά μιλάμε, γιατί περάσαμε καλά κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Αν εξαιρέσει κανείς μικροπαρεξηγήσεις που ενδεχομένως να υπήρξαν, λόγω της καθημερινής τριβής εντός κι εκτός αέρα, ουσιαστικά ποτέ δεν τέθηκε θέμα τσακωμών μεταξύ μας. Τηλεοπτικά θεωρώ ότι είχαμε χημεία, η οποία σταδιακά εξελισσόταν κι αυτό φάνηκε και από τα νούμερα τηλεθέασης των τελευταίων δύο μηνών. Προσωπικά είμαι πολύ δύσκολος στο να κάνω νέες παρέες», λέει ο Δημήτηρς στο περιοδικό “Hello”, ενώ εξηγεί: «Ήταν κάτι καινούργιο. Πέντε νέοι διαφορετικοί άνθρωποι, που δεν έκαναν πριν παρέα μεταξύ τους, με διαφορετικά backgrounds, καταβολές, καλλιέργεια ακόμη και μουσικά ακούσματα ενώθηκαν. Αυτός βέβαια ήταν και ο σκοπός μας προκειμένου να βρίσκει αντίκρισμα ο οποιοσδήποτε μας παρακολουθούσε. Σε καμία περίπτωση δεν ήταν μια αποτυχημένη ιδέα απλώς ως project είχε αρχή, μέση και τέλος».
 Όσο για σχέση του με το ζευγάρι του «Πρωινού mou»; «Από το πρώτο meeting φάνηκε η χημεία μας, γιατί ο ένας συμπλήρωνε τιςΟυγγαρέζος: Δεν θα πω ότι ο Λιάγκας είναι κολλητός μου! φράσεις του άλλου. Τον θαυμάζω πολύ το Γιώργο, όπως φυσικά και τη Φαίη για διαφορετικούς λόγους τον καθένα, τους οποίους έχω αποκρυσταλλώσει».

Τι ξεχωρίζει όμως στον καθένα; «Ο Γιώργος είναι πολύ οξυδερκής, έχει φοβερή τηλεοπτική αντίληψη, κινείται πολύ φυσικά στο τηλεοπτικό περιβάλλον και είναι πραγματικός μαχητής. Δεν θα πω ότι είναι «κολλητός» μου, όχι γιατί δεν τον αισθάνομαι έτσι αλλά γιατί βάζω κάποια όρια λόγω της επαγγελματικής μας συνεργασίας, για να μην μου τα βάλει εκείνος. Από την άλλη η Φαίη έχει την ικανότητα να πλάθει τον τηλεοπτικό αέρα όπως θέλει. Επίσης έχει το ταλέντο να αντιλαμβάνεται αμέσως τι αντίκτυπο θα έχει ό,τι λέγεται στον αέρα».

Ο Δημήτρης μίλησε ακόμη και για το Λιάγκα junior και την εμπειρία από τη γέννησή του. «Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να είμαι στο πλευρό τους εκείνες τις ώρες, γιατί είναι οι άνθρωποι που συναναστρέφομαι καθημερινά εδώ και τόσους μήνες. Με προσέχουν πολύ, με συμβουλεύουν, γνωρίζω τους γονείς τους και ειλικρινά, με μεγάλη χαρά κάθισα μαζί τους τις ώρες της αναμονής… Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να ζήσουν ακόμα μεγαλύτερες χαρές στην οικογένειά τους με τον μικρό Γιάννη. Εκείνες τις ώρες συνειδητοποίησα ότι ένα παιδί είναι για τον καθένα το μεγαλύτερο δώρο και μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να γίνω πατέρας.»

Όσο για την προσωπική του ζωή; Ο Δημήτρης φαίνεται να αλλάζει κάτι ως προς τον τρόπο που τη βγάζει προς τα έξω: «Νομίζω ότι ήρθε η στιγμή να εγκαινιάσω μία νέα εποχή, που δεν θα μιλάω για τα προσωπικά μου. Επειδή η τηλεόραση είναι καθρέφτης ποτέ δεν έκρυψα κάτι για την ζωή μου και ανέκαθεν ήμουν ο εαυτός μου. Ποτέ βέβαια, δεν πούλησα την προσωπική μου ζωή… Μόνο η σχέση μου με την Νάντια είχε βγει στο φως, γιατί ήμασταν και οι δυο αναγνωρίσιμοι. Δεν θα συγχωρούσα ποτέ τον εαυτό μου αν λόγω εμού τύχαινε να εκτεθεί ένας άλλος άνθρωπος. Κάτι τέτοιο νομίζω θα έβλαπτε και τη σχέση μου μαζί του. Όσο περνάει από το χέρι μου θέλω να διαφυλάσσω την προσωπική μου ζωή.»

ΠΗΓΗ Πρώτο ΘΕΜΑ