Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην Κρήτη για το Davis Cup 2021 – Τσουχτερά τα εισιτήρια!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην Κρήτη για το Davis Cup 2021 – Τσουχτερά τα εισιτήρια!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα βρεθεί στο Davis Cup 2021, που θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης και τη στήριξη του Δήμου Χερσονήσου.

Στην Ελλάδα θα βρεθεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς της επόμενες μέρες, προκειμένου να αγωνιστεί στο Davis Cup, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μία τεράστια επιτυχία, που θα φέρει τη σφραγίδα της Περιφέρειας της Κρήτης και τη στήριξη του Δήμου Χερσονήσου, καθώς η αγάπη του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη και της Περιφέρειας Κρήτης για τον Αθλητισμό είναι γνωστή.Ο Έλληνας τενίστας, έχει πολλούς φανς στο νησί και μαζί με την Εθνική ομάδα θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό για κατακτήσει το τρόπαιο.

Ωστόσο η τιμή των εισιτηρίων για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες του νο3 της Παγκόσμιας κατάταξης είναι ολίγον τσουχτερά καθώς τιμώνται προς 80 ευρώ/ημέρα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται:

«Στις 18 & 19 Σεπτεμβρίου 2021, η Εθνική Ομάδα Τένις, αποτελούμενη από τους Στέφανο Τσιτσιπά, Μιχάλη Περβολαράκη, Πέτρο Τσιτσιπά, Μάρκο Καλοβελώνη, Αλέξανδρο Σκορίλα, με προπονητή τον Δημήτρη Χατζηνικολάου και αρχηγό της τον Απόστολο Τσιτσιπά θα αγωνιστεί στις άρτιες αθλητικές εγκαταστάσεις του LYTTOS BEACH, Χερσόνησος Ηρακλείου, με αντίπαλο την Λιθουανία, για την άνοδό της στο GROUP I του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος DAVIS CUP, που διοργανώνεται από την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης, με ανάθεση από την Διεθνή Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (ITF).

Νίκη της Ελληνικής Ομάδας θα σημαδέψει ιστορικά το Ελληνικό Τένις, αφού για πρώτη φορά θα βρεθεί στα μεγάλα «σαλόνια» του αθλήματος.

Η επιλογή της Κρήτης έγινε με κριτήριο την Περιφερειακή Ανάπτυξη και την στήριξη των Αθλητών/τριών της Περιφέρειας, αφού ο Στέφανος και οι άλλοι Πρωταθλητές/τριες πήραν τους πρώτους τους πόντους στη παγκόσμια κατάταξη στα Διεθνή Πρωταθλήματα, που διοργανώνει επί δέκα χρόνια το LYTTOS BEACH.

Δυστυχώς η πανδημία δεν επιτρέπει την είσοδο φιλάθλων σε αριθμούς, που θα επιθυμούσαν η Διεθνής Ομοσπονδία (ITF), η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης και ολόκληρη η Οικογένεια του Ελληνικού Τένις.

Θα διατεθούν εισιτήρια στην τιμή των 80€/ημέρα.

Σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα της ITF και της κείμενης νομοθεσίας, οι αγώνες θα είναι απαλλαγμένοι από την παρουσία φιλάθλων, που δεν θα διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. Όσοι προσέλθουν χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης θα πρέπει να διαθέτουν αρνητικό αποτέλεσμα μοριακού ελέγχου (PCR) 72 ωρών ή ελέγχου αντιγόνου (Rapid Test) 48 ωρών κατά του COVID 19, από πιστοποιημένο εργαστήριο.

Καλούνται οι φίλαθλοι του Τένις να παρακολουθήσουν τους αγώνες, λαμβάνοντας υπόψη τους παραπάνω περιορισμούς, λόγω της πανδημίας.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Davis Cup 2021 υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Χερσονήσου!

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

80€ Καθήμενοι (κερκίδες)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Προπώληση εισιτηρίων www.viva.gr και στο 11876

Διοργανωτής: Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.) – ΤΗΛ.: 2107563170».