Ο «σασμός» δεν πέτυχε – Τον πυροβόλησε μπροστά στη γυναίκα του!

Ο «σασμός» δεν πέτυχε – Τον πυροβόλησε μπροστά στη γυναίκα του!
aeweb

Αιματηρό επεισόδιο στο Διαβαϊδέ του δήμου Μινώα Πεδιάδος, όπου νωρίς το βράδυ της Παρασκευής, «έπεσαν» πυροβολισμοί. Ένας άνδρας 54 ετών φέρεται να πυροβόλησε με πυροβόλο όπλο, έναν 45χρονο στον αστράγαλο, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να υποστεί διαμπερές τραύμα.

Ο 54χρονος διαφεύγει της σύλληψης, ενώ ο 45χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Καστελλίου και εν συνεχεία στο ΠΑΓΝΗ.

Και οι δύο έχουν απασχολήσει, στο παρελθόν, τις διωκτικές αρχές για διάφορες υποθέσεις.

Ο τραυματίας έκανε μετακόμιση στο νέο του σπίτι την ώρα του περιστατικού. Ο 54χρονος τον πυροβόλησε 5 φορές, με τη μία σφαίρα να τον πετυχαίνει στον αστράγαλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συγγενικά πρόσωπα των δύο ανδρών είχαν αντιπαράθεση και προστριβές, και για το λόγο αυτό είχαν μπει, μάλιστα, κάποιοι «στη μέση» για να γίνει «σασμός».

Φέρεται να είχε κλειστεί και ραντεβού, στο οποίο όμως η μία πλευρά δεν εμφανίστηκε. Η απουσία αυτή θεωρήθηκε προσβολή και οι Αρχές αποδίδουν το ένοπλο περιστατικό σε αυτό το κλίμα.

Αυτόπτης μάρτυρας στο αιματηρό συμβάν ήταν η σύζυγος του 45χρονου, ενώ όπως έχει γίνει γνωστό, μεταξύ των δύο ανδρών προηγήθηκε λεκτικό επεισόδιο.

Πηγή: cretalive.gr