Ο κατακλυσμός στη Σητεία από ψηλά – Εικόνες καταστροφής από drone

Ο κατακλυσμός στη Σητεία από ψηλά – Εικόνες καταστροφής από drone

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στη Σητεία που σήμερα θυμίζει “Βενετία” λόγω των έντονων πλημμυρικών φαινομένων

Βενετία θυμίζει σήμερα η Σητεία μετά τις κατακλυσμιαίες βροχοπτώσεις που είχαν σαν αποτέλεσμα οι δρόμοι να μετατραπούν σε ποτάμια, σπίτια και καταστήματα να πλημμυρισουν ενώ καλλιέργειες “θάφτηκαν” κάτω από τα ορμητικά νερά.

Η Πυροσβεστική έχει απεγκλωβίσει συνολικά 11 άτομα μεταξύ των οποίων δύο ηλικιωμένοι και τέσσερα παιδιά, ενώ 4 από τους εγκλωβισμένους αναγκάστηκαν να ανέβουν στην ταράτσα του σπιτιού τους, αφού το νερό έφτασε σε ύψος 3 μέτρων. Ο ποταμός Παντέλης ξεχείλισε, προκαλώντας έντονα πλημμυρικά φαινόμενα, την ώρα που συνεργεία του δήμου, υπό αντιξοεες συνθήκες, επιχειρούν γύρω από τον ποταμό, με 3 JCB.

Ο απολογισμός των καταστροφών θα γίνει αφού υποχωρήσουν τα καιρικά φαινόμενα, όμως ήδη, μια εικόνα για το μέγεθος των ζημιών, δίνει βίντεο από drone που φανερώνει μια Σητεία που έχει “βουλιάξει”.

Δείτε το βίντεο

Σητεία – Εικόνες Καταστροφής (06-04-2019)Μπράβο στην Αστυνομία,την ΕΔΕΑΚ,τον Ερυθρό Σταυρό,την Πυροσβεστική,τη ΔΕΗ,τους αρμόδιους του Δήμου και σε κάθε πολίτη που βοήθησε στη σημερινή κατάσταση.Mitato Films.

Gepostet von Dimitris Pathiakis MitatoFilms am Samstag, 6. April 2019

flashnews.gr