Νίκησε τη λευχαιμία και έχασε τη ζωή του από μπέργκερ

Νίκησε τη λευχαιμία και έχασε τη ζωή του από μπέργκερ
aeweb

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στον Simon Shaw που είχε νικήσει τη λευχαιμία αλλά πνίγηκε από ένα μπέργκερ.

Ο Simon Shaw περίμενε το λεωφορείο στο Χάλιφαξ όταν το μπέργκερ με κοτόπουλο που έτρωγε του κάθισε στο λαιμό. Έσπευσε σε ένα κοντινό μαγαζί για να αγοράσει αναψυκτικό ώστε να διώξει το φαγητό που είχε φράξει το λαιμό του.

«Μετά από δυο γουλιές μπορούσα να δω πως δυσκολευόταν να αναπνεύσει», δήλωσε ο υπάλληλος του καταστήματος, Rauf Raja. Υπήρξε μια τσιρίδα και το αναψυκτικό βγήκε από το στόμα του», πρόσθεσε.

Όπως είπε ο 40χρονος του έκανε νόημα να τον βοηθήσει χτυπώντας τον στην πλάτη, αλλά «δυσκολευόταν πολύ στην αναπνοή και η κατάσταση ήταν σοβαρή».

Όταν οι διασώστες έφτασαν στο σημείο ήταν αργά καθώς ο Simon είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς. Τρεις μέρες αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Ο άτυχος άνδρας που είχε περάσει προ δεκαετίας οξεία λεμφοειδή λευχαιμία, είχε μαγαζί που πουλούσε κόμικς στο Χάλιφαξ.

«Ήταν εξαιρετικό παιδί, λάτρης των κόμικς και περνούσε χρόνο με σπασίκλες, παιδιά, γονείς, απροσάρμοστα άτομα και όλους όσοι δεν είχαν κάποιον να τους ακούσει», δήλωσε συντετριμμένη η μητέρα του, Carol Shaw.

H νεκροψία που έγινε στη σορό του 40χρονου έδειξε ότι ο θάνατός του οφείλεται σε εγκεφαλική υποξία που προκλήθηκε από πνίξιμο από τρόφιμα.

newsbeast.gr