Μόνο εφτά χρόνια κάθειρξη στον 28χρονο ποδοσφαιριστή για ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση στον 4χρονο

Μόνο εφτά χρόνια κάθειρξη στον 28χρονο ποδοσφαιριστή για ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση στον 4χρονο
aeweb

Ομόφωνη η απόφαση από το 5μελές Στρατοδικείο Ιωαννίνων – Ο ίδιος επιμένει να δηλώνει αθώος

Ποινή κάθειρξης 7 ετών, χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα στην έφεση, λόγω του ιδιαίτερου χαρακτήρα και της επικινδυνότητας της πράξης για την προστασία της ανηλικότητας του παιδιού, επέβαλε ομόφωνα το 5μελές Στρατοδικείο Ιωαννίνων τον 28χρονο ποδοσφαιριστή από το Αγρίνιο, ο οποίος είχε συλληφθεί πριν 7 μήνες κατηγορούμενος για ασέλγεια κατ΄ εξακολούθηση, σε 4χρονο αγοράκι.

Προφυλακίστηκε επιτέλους ο 28χρονος παιδεραστής για ασέλγεια σε 4χρονο (video)

Ο 28χρονος σύμφωνα με τη δικογραφία επισκεπτόταν το σπίτι όπου διέμενε το παιδάκι, καθώς η μητέρα του είχε αναλάβει την φύλαξη του. Εκείνη την περίοδο υπηρετούσε την θητεία του γι’αυτό και η εκδίκαση της υπόθεσης έγινε σε Στρατοδικείο.

Η συμπεριφορά του νηπίου είχε προβληματίσει τους γονείς του, οι οποίοι απευθύνθηκαν σε παιδοψυχολόγους. Οι ζωγραφιές του 4χρονου ανέδειξαν το πρόβλημα. Ο 27χρονος συνελήφθη και με εισαγγελική παραγγελία είχαν δοθεί στη δημοσιότητα τα στοιχεία του.

Κατά την απολογία του ο κατηγορούμενος δεν αποδέχτηκε τις πράξεις του και την πραγματογνωμοσύνη των παιδοψυχολογων, ενώ μίλησε για σκευωρία της οικογένειας του 4χρονου. Ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή του και 8 χρόνια ποινή φυλάκισης, χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα.

Σήμερα οι συγγενείς από το παιδάκι, συγκεντρώθηκαν έξω από το Στρατοδικείο ζητώντας δικαιοσύνη ενώ αποδοκίμασαν έντονα τον δράστη.

protothema.gr