Μητέρα κουράστηκε να καθαρίζει σπίτια για τα προς το ζην, στράφηκε στο OnlyFans και βγάζει 439.000 ευρώ το χρόνο

Μητέρα κουράστηκε να καθαρίζει σπίτια για τα προς το ζην, στράφηκε στο OnlyFans και βγάζει 439.000 ευρώ το χρόνο

Μία μητέρα δύο παιδιών στο Τέξας δούλευε σκληρά ως καθαρίστρια σπιτιών ενώ φρόντιζε παράλληλα και τις 2 κόρε της μέχρι που πήρε μία μεγάλη απόφαση για εκείνη και την οικογένειά της. Στράφηκε στο OnlyFans και πλέον… «καθαρίζει» κοντά στα 440.000 ευρώ το χρόνο!

Η Κόρτνι Αν κουράστηκε από τις έντονες μέρες της ως καθαρίστρια και την φροντίδα των δύο παιδιών της, άλλα όταν αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το όνομα «Texas Thighs» στο OnlyFans, η ζωή της άλλαξε για πάντα. Όπως άλλωστε αρκετών γυναικών παγκοσμίως που έχουν δει τα εισοδήματά τους να εκτοξεύονται.

Μία μητέρα δύο παιδιών στο Τέξας δούλευε σκληρά ως καθαρίστρια σπιτιών ενώ φρόντιζε παράλληλα και τις 2 κόρε της μέχρι που πήρε μία μεγάλη απόφαση για εκείνη και την οικογένειά της. Στράφηκε στο OnlyFans και πλέον… «καθαρίζει» κοντά στα 440.000 ευρώ το χρόνο!

Η Κόρτνι Αν κουράστηκε από τις έντονες μέρες της ως καθαρίστρια και την φροντίδα των δύο παιδιών της, άλλα όταν αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το όνομα «Texas Thighs» στο OnlyFans, η ζωή της άλλαξε για πάντα. Όπως άλλωστε αρκετών γυναικών παγκοσμίως που έχουν δει τα εισοδήματά τους να εκτοξεύονται.

Ο σύζυγός της την παρότρυνε να στραφεί στα social media

Η 38χρονη μαμά αγαπούσε τα social media. Συχνά ενώ χάζευε στο timeline της έδειχνε τις ελκυστικές γυναίκες που έβγαιναν σε αυτό στον σύζυγό της, Νικ.

Ο άντρας της πάντα της έλεγε ότι ήταν εξίσου καυτή με τις κυρίες στο διαδίκτυο και μάλιστα την παρακίνησε να δημοσιεύσει δικές της σέξι φωτογραφίες.

Η ίδια εξήγησε: «Μια μέρα, είδαμε αυτό το κορίτσι που ήταν κοντό σαν εμένα και ο Νικ μου είπε« δεν βλέπω γιατί δεν μπορείς να κάνεις το ίδιο αν το ήθελες ».

«Άρχισα να δημοσιεύω φωτογραφίες χωρίς το πρόσωπό μου και χρησιμοποίησα αναρτήσεις στο Instagram για να μας εμπνεύσουν. Μετά από ένα μήνα, είχα 15.000 followers», συμπλήρωσε.

Το ξεκίνημα στο OnlyFans και η ρήξη με την οικογένειά της

Η Κόρτνεϊ ξεκίνησε τις αναρτήσεις στη σελίδα με εικόνες από το δυνατό της σημείο, τα πόδια και τα οπίσθιά της. γι ‘αυτό και ονόμασε τη σελίδα της OnlyFans «Texas Thighs».

Το ζευγάρι ήταν ενθουσιασμένο με την αντίδραση που έλαβε στο διαδίκτυο. Ωστόσο δεν πήραν τη νέα επαγγελματική δραστηριότητα της 38χρονης με τον ίδιο τρόπο. Κυρίως οι γονείς της με τους οποίους υπήρξε ρήξη.

Παρόλο που η καυτή καριέρα της έχει προκαλέσει πρόβλημα στη σχέση με την οικογένεια της, η Λι δεν μετανιώνει.

Μετά από έξι μήνες δημοσιεύσεων σέξι φωτογραφιών στο διαδίκτυο, κατάφερε να εγκαταλείψει τη δουλειά της καθαριότητας. Σήμερα κερδίζει 439.000 ευρώ ετησίως, δηλαδή 10 φορές τον προηγούμενο μισθό της.

Ο σύζυγός της έχει επίσης εγκαταλείψει τη δουλειά του ως αντιπρόσωπος πωλήσεων και διευθυντής λογαριασμού για να βοηθήσει στη διαχείριση λογαριασμών, το μάρκετινγκ και τη φωτογραφία.

Η Κόρτνεϊ πιστώνει στη νέα της δουλειά όχι μόνο τη βελτίωση των οικονομικών της, αλλά και τη βελτίωση των σχέσεων με τα παιδιά της καθώς τώρα έχουν περισσότερο χρόνο να περάσουν μαζί – και χρήματα για να κάνουν διασκεδαστικές δραστηριότητες.

newsbeast