Μις Ελλάς 2021 αναδείχτηκε η Χανιώτισσα Κατερίνα Πασαλάρη (φωτο)

Μις Ελλάς 2021 αναδείχτηκε η Χανιώτισσα Κατερίνα Πασαλάρη (φωτο)

Χτες έγιναν τα Καλλιστεία 2021 σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί στη Γλυφάδα, με μία Χανιώτισσα και συγκεκριμένα, Κισαμίτισσα, την Κατερίνα Πασαλάρη να παίρνει τον τίτλο της Μις Ελλάς 2021! Η Κατερίνα είναι Κισαμίτισσα από τον πατέρα της και Ηρακλειώτισσα από τη μητέρα της και γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο.

Η Κατερίνα Πασαλάρη βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που διακρίνεται αφού το 2016 είχε αναδειχθεί Μις Κρήτη, τίτλος που αποτέλεσε το πρώτο μεγάλο “βήμα” στην καριέρα της, την οποία βλέπει ιδιαιτέρως σοβαρά, όπως αποδεικνύεται και κυρίως, χωρίς “φανφάρες” αλλά με χαμηλά το κεφάλι και σωφροσύνη, συνέπεια της σωστής παιδείας που έλαβε από τους γονείς της.

Με τον τίτλο της αυτό, η Κατερίνα Πασαλάρη θα συμμετάσχει στον προσεχή διεθνή διαγωνισμό “Μις Κόσμος”, γεγονός που πέραν του κινήτρου αυτού καθ’ αυτού θα της ανοίξει και νέες “διαδρομές” στην καριέρα της.

Σημειώνεται ότι, τα δικαιώματα των Καλλιστείων παραχωρήθηκαν από τον κ. Βασίλη Πρεβελάκη στον σχεδιαστή μόδας Πάνο Ζήνα ο οποίος έδωσε πάνω απο 100.000 ευρώ.

Στη χτεσινή εκδήλωση δόθηκαν οι τίτλοι Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς και Μις Γιανγκ.

Χαρακτηριστικό και το σχόλιο του “θρυλικού” φωτογράφου των καλλιστείων Νίκου Δρούκα (φωτογράφος από το 1987 και συνεργαζόμενος με την Απογευματινή και εν συνεχεία με τον ΑΝΤ1) για την Χανιώτισσα νικήτρια του διαγωνισμού:

Δείτε φωτογραφίες της Κατερίνας Πασαλάρη